ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα χτενίσματα που θα λατρέψετε φέτος τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

21 Δεκεμβρίου 2020

Τα χτενίσματα που θα λατρέψετε φέτος τις γιορτές

Αυτές οι γιορτές μπορεί να είναι διαφορετικές για όλους μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τους δώσουμε την αξία που πρέπει, όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Είναι μια καλή ευκαιρία για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας λίγο παραπάνω και φέτος να λάμψουμε με την εμφάνισή μας πιο πολύ από ποτέ. Θα κάνουμε λοιπόν, ρεβεγιόν με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο σπίτι, αλλά δεν ξεχνάμε να βάλουμε τα γιορτινά μας looks.

Eκτός από το stylish outfit, τα μαλλιά έχουν την τιμητική τους κι εμείς δημιουργήσαμε hair looks που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας στο σπίτι, εντυπωσιάζοντας τους γύρω σας. Έντονα αξεσουάρ, μπούκλες, glitter στα μαλλιά – όλα είναι στο παιχνίδι για να δώσουν σε αυτές τις γιορτές έναν glam τόνο που θα τις κάνει μοναδικές.

Υπάρχουν χτενίσματα που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και, που δημιουργώντας τα, σίγουρα θα τραβήξετε την προσοχή και θα χαρίσετε extra πόντους στιλ στην εμφάνισή σας.

Τα παρακάτω χτενίσματα είναι άκρως fashionable, και πάνω απ' όλα εύκολα και γρήγορα, οπότε μπορείτε να τα πετύχετε χωρίς να είστε επαγγελματίας με τη μοναδική σειρά εργαλείων styling της Philips.

#1. Headband

jenny.gr

Αυτή τη σεζόν, μία από τις πιο hot τάσεις είναι να "στολίζουμε" τα μαλλιά με τον πιο stylish τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουμε τα headbands σε πολλές street style φωτογραφίες των απανταχού fashionistas. Έτσι λοιπόν, το πρώτο χτένισμα συνδυάζεται με ένα εντυπωσιακό headband. Πώς θα το κάνετε; Ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα. 

Πρώτα από όλα, το πλέον σημαντικό step σε όλα τα hair looks είναι τα μαλλιά σας να είναι φρεσκολουσμένα και με απαλές κινήσεις να τα στεγνώνετε με ένα κατάλληλο πιστολάκι όπως το επαγγελματικό σεσουάρ DryCare BHD274/0. Είναι γρήγορο και χαρίζει ένα μοναδικό επαγγελματικό αποτελέσμα. Αυτό που θα λατρέψετε είναι ότι διαθέτει τη ρύθμιση ThermoProtect για βέλτιστη θερμοκρασία και προστασία από την υπερθέρμανση. 

jenny.gr

Αφού στεγνώσετε λοιπόν τα μαλλιά σας, μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες και στο τέλος να βάλετε πάνω τους τη στέκα της αρεσκείας σας. Πολλές από εσάς σίγουρα θα δυσκολεύεστε να κάνετε τις τέλειες μπούκλες, εμείς όμως σας έχουμε τη λύση. Το StyleCare ψαλίδι για μπούκλες της Philips θα κάνουν τις μπούκλες σας να λάμψουν. Το ψαλίδι για μπούκλες Sublime Ends είναι το πρώτο μας ψαλίδι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει τις ευαίσθητες άκρες των μαλλιών σας, ενώ χάρη στην κορυφαία τεχνολογία SplitStop, μπορείτε να δημιουργείτε φυσικές μπούκλες χωρίς καμία ανησυχία μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

Λατρεύουμε τα εντυπωσιακά headbands, που προσδίδουν μια κομψή πινελιά στα x-mas looks.

jenny.gr
jenny.gr
24

#2. Sleek & Shiny Straight 

jenny.gr

H επόμενη ξεχωριστή πρόταση είναι η αγαπημένη πολλών γυναικών και δεν είναι άλλη από τα ίσια μαλλιά. Πρόκειται για το χτένισμα που ταιριάζει στις περισσότερες και αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ είναι ένα από τα πιο εύκολα hair looks που μπορείτε να δημιουργήσετε και μόνες σας.

jenny.gr

Το μόνο που πρέπει να έχετε είναι μια ισιωτική και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα sleek ίσιωμα. Το Essential Care Ισιωτικό της Philips  είναι το ιδανικό αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο για ιοντική φροντίδα και έλεγχο ακριβείας, ισιώνει ήπια αλλά αποτελεσματικά τα μαλλιά και χαρίζει ένα υπέροχο και λαμπερό στιλ που θα σας ενθουσιάσει.

jenny.gr
Το 2011 έδειχνε προτίμηση στα κλασσικά updos.

Όταν ολοκληρώσετε με το ίσιωμα δεν έχετε παρά να κάνετε μια χωρίστρα στην άκρη και να δώσετε extra christmas vibes, προσθέτοντας κάποια τσιμπιδάκια με χρώμα είστε έτοιμες για το ρεβεγιόν!

jenny.gr

#3. Glitter Braids 

jenny.gr

Οι πλεξίδες αποτέλεσαν τον πρωταγωνιστή πολλών fashion shows στις Εβδομάδες Μόδας κι ευτυχώς, γιατί αποτελούν ένα πανεύκολο και μοδάτο χτένισμα που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας, αρκεί να βάλετε και λίγη φαντασία. Έχετε πολλές εναλλακτικές, αλλά εμείς θα σας παρουσιάσουμε την x-mas edition.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε να ισιώνετε τα μαλλιά σας και σε αυτό θα σας βοηθήσει το Essential Care Ισιωτικό της Philips  , το οποίο εκτός από το τέλειο ίσιωμα θα κάνει τα μαλλιά σας λεία και λαμπερά όπως ακριβώς τα ονειρεύεστε. Έπειτα, κάνετε δυο μικρές πλεξίδες στα πλαϊνά και τις ενώνετε στο πίσω μέρος με μικρά τσιμπιδάκια. Όποιο στιλ πλεξίδας κι αν προτιμήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συμπληρώσετε τέλεια το γιορτινό σας outfit. 

jenny.gr

Tip: Στο τέλος μπορείτε να βάλετε glitters στην πλεξίδα σας για να προσδώσετε μια άκρως εορταστική νότα στο σύνολό σας.

jenny.gr

Όποιο χτένισμα από τα παραπάνω κι αν επιλέξετε να υιοθετήσετε, το βασικότερο είναι να το απολαύσετε και επιλέγοντας τα προϊόντα styling Philips εκτός από το ότι η διαδικασία θα γίνει άκρως διασκεδαστική, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! 

jenny.gr
3333

Have fun!

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.