ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Britney Spears έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει 10 χρόνια νεότερη


Ελένη Τσούτση

18 Δεκεμβρίου 2020

H Britney Spears έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει 10 χρόνια νεότερη

H Britney Spears έχει πάρει κάποιες αποφάσισεις για την εικόνα της. Η τραγουδίστρια, 38 ετών, αποκάλυψε σε δημοσίευσή της στο Instagram ότι πλέον πιστεύει ότι το φυσικό μακιγιάζ είναι το καλύτερο. Μετά από χρόνια, φορώντας εντυπωσιακά make up looks στη σκηνή και βαρύ eyeliner στον ελεύθερο χρόνο της, φαίνεται πως όσο μεγαλώνει, αναθεωρεί σχετικά με το τι της ταιριάζει περισσότερο.

Εκτός από το μακιγιάζ της, πρόσφατα αποκάλυψε και το νέο φρέσκο hair look της. Η pop star αφήνει πίσω της το signature beauty look, που δεν είναι άλλο από τα μακριά μαλλιά της. Η Britney, λοιπόν, έκοψε τα μαλλιά της. Η ίδια υιοθέτησε ένα shag look που φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά και το 2021.

Το ανανεωμένο της χτένισμα τής αφαιρεί χρόνια και αυτό σίγουρα είναι επιτυχία! Αν αναζητάτε κι εσείς ένα στιλάτο κούρεμα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα της Britney.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.