ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Emily in Paris: Δημιουργήσαμε τα 3 αγαπημένα hair looks της πρωταγωνίστριας με απλά βήματα


Ελένη Τσούτση

23 Δεκεμβρίου 2020

Emily in Paris: Δημιουργήσαμε τα 3 αγαπημένα hair looks της πρωταγωνίστριας με απλά βήματα

Αν λατρεύετε το Παρίσι και δεν έχετε δει ακόμη τη νέα σειρά του Netflix, Emily In Paris, τότε πρέπει να είναι το επόμενο πράγμα, που οφείλετε να κάνετε. Παριζιάνικος αέρας, στιλ, φρέσκα looks είναι αυτά που θα ξεχωρίσετε στη συγκεκριμένη σειρά, που φαίνεται να έχουν λατρέψει πολλά κορίτσια ανά τον κόσμο.

H πρωταγωνίστρια της σειράς, Lily Collins, είναι η νέα Audrey Hepburn, αλλά στη σύγχρονη εκδοχή της, και αν κάτι μας έκανε να τη λατρέψουμε, αυτό αναμφίβολα είναι τα εντυπωσιακά μαλλιά της και τα κομψά χτενίσματα που υιοθετούσε.

Μοντέρνα αλλά ρομαντική, με μοναδικά hair looks, που μας χαρίζουν έμπνευση και θέλουμε να τα μιμηθούμε στη στιγμή. Πρόκειται για χτενίσματα, που ενδεχομένως πιστεύετε ότι μπορεί να τα κάνει μόνο ο κομμωτής σας, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε το ακριβώς αντίθετο.

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας τα αγαπημένα χτενίσματα της Emily, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα και φυσικά, έχοντας τη μοναδική σειρά εργαλείων styling της Philips.

Aπολαύστε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=MWyV_s1ujlM&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.