ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To εντυπωσιακό chic updo που μπορείτε να κάνετε μόνες τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

22 Δεκεμβρίου 2020

To εντυπωσιακό chic updo που μπορείτε να κάνετε μόνες τις γιορτές

Ένα hairlook που ενδείκνυται σχεδόν για όλα τα μήκη μαλλιών, είναι ο χαμηλός κότσος και φυσικά είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα χτενίσματα για τις γιορτές. Το καλό είναι ότι για να τον αποκτήσετε, δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το κομμωτήριο σας αλλά να εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και τα προϊόντα για το styling. Plus, να έχετε στη διάθεσή σας μερικά stylish αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Πιάστε αλογοουρά τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι, κρατώντας όμως πιασμένη ψηλά την άκρη της. Τυλίξτε μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι μέχρι να καλυφθεί τελείως. Σταθεροποιήστε τα μαλλιά με πολλά τσιμπιδάκια. Χαλαρώστε μερικές τούφες για να δείχνουν πιο messy. Ψεκάστε από απόσταση 20 εκ. με hairspray για δυνατό κράτημα.

Οι κινήσεις για αυτό το χτένισμα είναι λίγες και απλές. Αρκεί να έχετε επιλέξει το γιορτινό outfit που ταιριάζει με αυτό το hair look και θα είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε με τα skills σας.

Δείτε το παρακάτω video και εμπνευστείτε:

https://www.youtube.com/watch?v=RyJ1NlLHDWE

Ακόμη, πατήστε εδώ για να πάρετε περισσότερη έμπνευση!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.