ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Bella Hadid έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και το αποτέλεσμα μας δίχασε


Ελένη Τσούτση

24 Δεκεμβρίου 2020

H Bella Hadid έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και το αποτέλεσμα μας δίχασε

Η Bella Hadid είναι ο ορισμός των 90’s αφού το στιλ της είναι πραγματικά βγαλμένο από αυτή την εποχή. Τόσο με τα outfits που επιλέγει, όσο και με τα beauty looks, μας ταξιδεύει στην αγαπημένη αυτή δεκαετία και αναμφίβολα το κάνει πολύ καλά.

Πρόσφατα, όμως υιοθέτησε ένα μεγάλο trend της εποχής, και το τελικό αποτέλεσμα μας δίχασε. Η ίδια επέλεξε να κάνει chunky highlights ή, αλλιώς τις πολύ χοντρές ανταύγειες, και μάλιστα σε μια έντονη κόκκινη απόχρωση.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να περπατά με αυτό το νέο hair look και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο trend ενώ μπορεί να δείχνει πολύ cool, δεν μας εντυπωσίασε. H Bella δεν σταματάει ποτέ να κάνει μεταμορφώσεις επάνω στον εαυτό της και πολλές φορές, γίνεται πρότυπο και πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν μια δυναμική αλλαγή στα μαλλιά τους.

Αυτή τη φορά ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα εμπνεύσει το γυναικείο φύλο. 

Εσάς, πώς σας φαίνεται το νέο της look;

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.