ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Selena Gomez μας δείχνει το απόλυτο manicure για κάθε γυναίκα που αγαπά τα κομψά νύχια


11 Ιανουαρίου 2021

H Selena Gomez μας δείχνει το απόλυτο manicure για κάθε γυναίκα που αγαπά τα κομψά νύχια

Η Selena Gomez είναι από τα λίγα fashion girls που καταφέρνουν να μας κάνουν να θέλουμε να ακολουθήσουμε κι εμείς τις τάσεις που υιοθετούν. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι beauty επιλογές της, μας κάνουν να θέλουμε να την αντιγράψουμε αφού δεν σταματά να πειραματίζεται με το στιλ της.

Αυτό συμβαίνει και με το πρόσφατο μανικιούρ που έκανε. Η ίδια φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της νέας της σειράς καλλυντικών και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να εστιάσουμε στο girly χρώμα που είχε στα άκρα της. Η συγκεκριμένη απόχρωση, όχι μόνο μας εντυπωσίασε, αλλά μας χάρισε έμπνευση για το πρώτο manicure της χρονιάς. 

Είναι κομψό, stylish και διαφορετικό από τα συνηθισμένα ενώ αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία, είτε δοκιμάζοντάς το μόνες σας είτε στην επόμενη επίσκεψη σε ένα nail bar. Την φωτογραφία ανέβασε στο instagram του ο προσωπικός της makeup artist, Hung Vanngo και το βερνίκι που χρησιμοποίησε, είναι η απόχρωση Promise από τη σειρά βερνικιών, Pattie Yankee.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.