ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Michelle Obama μας δείχνει τα φυσικά της μαλλιά σε ένα post που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων της


Ελένη Τσούτση

20 Ιανουαρίου 2021

Η Michelle Obama μας δείχνει τα φυσικά της μαλλιά σε ένα post που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων της

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία στο Instagram που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων της στις 17 Ιανουαρίου, με ένα hair look που δεν έχουμε συνηθίσει. Τα μαλλιά της ήταν φυσικά με τις μπούκλες της να δείχνουν υγιείς και καλοσχηματισμένες και η αλήθεια είναι ότι αυτή η εικόνα μας άρεσε πολύ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Mrs. O έχει αγκαλιάσει τη φυσική υφή των μαλλιών της. Πριν μερικά χρόνια, o φωτογραφικός φακός την είχε εντοπίσει με τις φυσικές της μπούκλες ενώ βρισκόταν σε διακοπές, ενώ με το ίδιο hair look είχε φωτογραφηθεί και για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού το 2018. 

Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "Σας ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές ευχές σας! Γνωρίζω ότι ο προηγούμενος χρόνος ήταν δύσκολος για όλους μας, ελπίζω να φροντίζετε τους εαυτούς σας και να βρείτε τη χαρά στα πιο μικρά πράγματα. Σας αγαπώ."

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.