ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Shakira αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά της και είναι αγνώριστη


Ελένη Τσούτση

8 Φεβρουαρίου 2021

H Shakira αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά της και είναι αγνώριστη

Όλο και περισσότερες stars το τελευταίο διάστημα, αλλάζουν τα μαλλιά τους, και μάλιστα οι αλλαγές που κάνουν, είναι δραστικές. Το lockdown ίσως τις έχει επηρεάσει, όπως και πολλές γυναίκες άλλωστε αφού είναι η ιδανική ευκαιρία για να υιοθετήσουν looks που δεν θα τολμούσαν.

Από την Katy Perry, τη Bella Hadid, την Kaia Gerber, την Chrissy Teigen -όλες τους δεν έμειναν σε μία μόνο αλλαγή και δεν σταμάτησαν να μας ξαφνιάζουν τόσο με τα stylish κουρέματα όσο και με τις ιδιαίτερες αποχρώσεις. Τώρα σειρά έχει η Shakira που έκανε μια αλλαγή που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε από εκείνη αφού τα ξανθά μαλλιά της αποτέλεσαν signature hair look στην πορεία της καριέρας της.

Η Λατίνα star δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές, όμως έκανε το μεγάλο βήμα, υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που είναι το κόκκινο χρώμα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο της hair look, γράφοντας: “Voila” και αφήνοντας τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό!

Στο video ισιώνει μόνη της τα μαλλιά και η αλήθεια είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι super εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα κόκκινο με ροζ υποτόνους που αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά της και την κάνει να δείχνει ακόμη πιο νέα και φρέσκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Δείτε ακόμη: Messy style και στα ίσια μαλλιά

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.