ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tips για τη σωστή φράντζα ανάλογα με το σχήμα προσώπου


Ελένη Τσούτση

4 Απριλίου 2021

Tips για τη σωστή φράντζα ανάλογα με το σχήμα προσώπου
Η σωστή επιλογή φράντζας ανάλογα με το σχήμα προσώπου

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αδυναμία στη φράντζα. Τονίζει την θηλυκότητα, δίνει στιλ και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπο. Η εποχή είναι η καταλληλότερη για την συγκεκριμένη επιλογή στα μαλλιά σας.

Τα είδη ποικίλλουν, όμως το ερώτημα είναι ποιος τύπος φράντζας ταιριάζει περισσότερο με το σχήμα του προσώπου. Οι τύποι είναι διάφοροι και αναλόγως, λοιπόν, τολμήστε να κόψετε τα μαλλιά σας, δυναμιτίζοντας έτσι το στιλ σας.

Εάν διαθέτετε στρογγυλό σχήμα προσώπου, αποφύγετε μία ίσια ή αρκετά πυκνή φράντζα. Προτιμήστε αυτή που πέφτει πλαγίως και ντεγκραντέ στο πρόσωπο. Κολακεύει και εξισορροπεί το πρόσωπο.

Για μακρύ ή τετράγωνο σχήμα προσώπου συνιστάται η μακριά και πυκνή φράντζα που καταλήγει στην περιοχή των φρυδιών. Είναι η καλύτερη επιλογή για να τονιστούν οι γωνίες του προσώπου.

Όσες διαθέτουν οβάλ πρόσωπο είναι οι πιο τυχερές, διότι τους ταιριάζουν όλα τα είδη φράντζας. Επίσης είναι το απόλυτο haircut, για όσες επιθυμούν να απογειώσουν το πρόσωπό τους, ιδίως αν επιλέξουν μία πυκνή και γεωμετρική φράντζα.

Τέλος, αν ανήκετε στην κατηγορία: πρόσωπο - καρδιά, επιλέξτε μία μακριά και πολυεπίπεδη φράντζα, που θα πέφτει πλαγίως. Για να εξισορροπιστεί το σαγόνι με το μέτωπο, πρέπει η φράντζα να ξεκινάει πιο κοντή στην περιοχή των ματιών και να καταλήγει μακρύτερη εκεί που τελειώνουν τα ζυγωματικά.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.