ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chrissy Teigen: Έβαψε τα μαλλιά της ροζ και το αποτέλεσμα μας δίχασε


Ελένη Τσούτση

7 Απριλίου 2021

Chrissy Teigen: Έβαψε τα μαλλιά της ροζ και το αποτέλεσμα μας δίχασε

Από την αρχή της χρονιάς η Chrissy Teigen έχει δείξει τις προθέσεις της σχετικά με τις αλλαγές στα μαλλιά της αφού δεν σταματά να δοκιμάζει hair looks. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει να τη βλέπουμε με διαφορετικά haircuts αλλά και αποχρώσεις καθώς όσο πειραματίζεται, εμείς αντλούμε έμπνευση. 

Την περασμένη εβδομάδα, η Chrissy ανέβασε μια σειρά από stories με τον αγαπημένο της hair colorist, Tracey Cunningham όπου φαινόταν να έχει αλουμινόχαρτα στα μαλλιά και έπειτα φωτογραφήθηκε με ένα ξανθό πολύ πιο ανοιχτό από αυτό που είχε.

jenny.gr
jenny.gr

Φυσικά το ξανθό είναι η απόχρωσή της και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό αλλά η ίδια αποφάσισε να μην σταματήσει εκεί με τις αλλαγές. Έτσι, λίγο αργότερα την είδαμε να ποζάρει με ένα strawberry blonde που η αλήθεια είναι ότι μας δίχασε. Μπορεί τα pastel χρώματα να συνεχίζουν να είναι τάση, αλλά το ξανθό της ταίριαζε περισσότερο.

jenny.gr

Τα μαλλιά της Chrissy πλέον είναι ροζ και αν θα είναι το τελικό της hair look, αυτό θα το δείξει ο χρόνος!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.