ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hailey Bieber: To νέο της κούρεμα είναι η huge τάση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

29 Απριλίου 2021

Hailey Bieber: To νέο της κούρεμα είναι η huge τάση της σεζόν

Η Hailey Bieber μόλις υιοθέτησε το απόλυτο haircut της σεζόν. Το λαμπερό μοντέλο που έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών, όντας η μούσα των πιο διάσημων οίκων μόδας, μας ξάφνιασε ευχάριστα με το ανανεωμένο της look.

Πρόσφατα, η Hailey φωτογραφήθηκε για τη γαλλική Vogue και η εικόνα της ήταν εντελώς διαφορετική από ό,τι μας είχε συνηθίσει. Με 80s vibes πόζαρε και μας ενθουσίασε για ακόμη μία φορά.

Εστιάσαμε λοιπόν, στα μαλλιά της και στο πόσο cool και stylish δείχνει με το shag κούρεμα που έχει υιοθετήσει. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν που έχει επιστρέψει δυναμικά.

Η έμπνευση για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση μόδας αποτελεί το look της τραγουδίστριας Blondie που ξεχώρισε στη δεκαετία των 80s. O μοναδικός συνδυασμός του rock hair look με τα κόκκινα χείλη δημιούργησε το απόλυτο trend, που αν ανήκετε στις τολμηρές, ίσως το δοκιμάσετε!

Δείτε ακόμη:

Τα top κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.