ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κομψά κουρέματα που κολακεύουν ένα στρογγυλό πρόσωπο


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2021

Κομψά κουρέματα που κολακεύουν ένα στρογγυλό πρόσωπο
Κομψά κουρέματα που κολακεύουν κάθε στρογγυλό πρόσωπο

Όταν παίρνουμε την απόφαση να αλλάξουμε τα μαλλιά μας και να υιοθετήσουμε ένα νέο haircut, τότε σίγουρα αυτό που παίζει ρόλο στην τελική μας επιλογή, είναι το σχήμα του προσώπου. Κάθε πρόσωπο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τα δικά του δυνατά ή αδύνατα σημεία, και οι hair experts γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι αυτά.

Σύμφωνα λοιπόν με τους experts, κάθε σχήμα προσώπου έχει τα "μυστικά" του γι' αυτό τού ταιριάζουν τόσο συγκεκριμένα κουρέματα όσο και χτενίσματα. Το σχήμα προσώπου λοιπόν, διαμορφώνει πολλές φορές το στιλ του haircut που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και οφείλει να το λαμβάνει σοβαρά υπόψη.

Ένα στρογγυλό πρόσωπο δεν έχει γωνίες στο πηγούνι και έχει έντονα μάγουλα συνήθως, αλλά αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας asap!

- Ίσιο καρέ 

Ένα ίσιο καρέ θα δώσει μήκος στο πρόσωπο που είναι άλλωστε και το ζητούμενο. Προτίμησε ένα μακρύ καρέ, στο οποίο τα μαλλιά θα φτάνουν λίγο πάνω από τον ώμο.

- Πλαϊνή χωρίστρα

Η πλαϊνή χωρίστρα αποτελεί ένα απλό κόλπο για να κρύψετε λίγο από το πλάτος του προσώπου. Αρκεί να φέρετε ένα μέρος των μαλλιών σας από τη μια μεριά, να πέφτει και να καλύπτει το σημείο των ζυγωματικών. Έτσι το πρόσωπο σας θα φαίνεται πιο μακρύ.

- Curtain Bangs

Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών και μάλιστα, είναι πολύ εντυπωσιακά ενώ πρόκειται για μία από τις huge τάσεις της σεζόν και φυσικά υπόσχονται να κρύψουν κάθε μικρή ατέλεια. Είναι μια τέλεια ιδέα για να δημιουργήσετε γωνίες στο πρόσωπο.

- Pixie look

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @michellewilliamsfanofficial

Τα κοντά μαλλιά θα δώσουν όγκο στο επάνω μέρος του προσώπου, κάνοντάς το να μοιάζει πιο μακρόστενο. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας, να σας κόψει πιο κοντά τα πλαϊνά σημεία σε σχέση με το επάνω μέρος του κεφαλιού για πιο έντονο αποτέλεσμα.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.