ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Mandy Moore: Έγινε ξανθιά μετά από 15 χρόνια και είναι αγνώριστη


Ελένη Τσούτση

25 Μαΐου 2021

Mandy Moore: Έγινε ξανθιά μετά από 15 χρόνια και είναι αγνώριστη
Mandy Moore: Έγινε ξανθιά μετά από 15 χρόνια και είναι αγνώριστη

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η διάθεση μας αλλάζει, τόσο έτοιμες αισθάνονται οι περισσότερες γυναίκες για να κάνουν μία αλλαγή στα μαλλιά τους που μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι ριζική. Ο καιρός αλλάζει και οι καλοκαιρινές εμφανίσεις σίγουρα συνδυάζονται τέλεια με ένα stylish hair look. Αυτό ακριβώς ένιωσε και η Mandy Moore που δήλωνε έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή.

Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της μέσω Zoom με τη Garnier καθώς είναι η brand ambassador της εταιρείας, ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που μετά την εποχή covid ήθελε πολύ να κάνει μια αλλαγή. "Ήθελα να κάνω κάτι που να δείχνει πώς νιώθω και πού βρίσκομαι σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου".

Η ίδια μπορεί εδώ και 15 χρόνια να μένει πιστή στο χρώμα των μαλλιών της αλλά ήρθε η ώρα να κάνει την ανατροπή και να μας ξαφνιάσει ευχάριστα και φυσικά να μας χαρίσει έμπνευση για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά μας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: "Δεν έχω ξαναϋπάρξει ξανθιά από το 2005. Είναι πολύς καιρός, έτσι είμαι έτοιμη να το δοκιμάσω ξανά".

H Moore χρησιμοποίησε την Garnier Nutrisse, στην απόχρωση Dark Blonde 70 Almond Crème και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό, όπως θα δείτε από την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Eσείς, θα τολμούσατε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά σας;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Δείτε ακόμη:

Makeup Rules αυστηρά και μόνο για ξανθές!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.