ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Mariah Carey: H φωτογραφία της με το look της "Rachel" και η αντίδραση της Jennifer Aniston


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2021

Mariah Carey: H φωτογραφία της με το look της "Rachel" και η αντίδραση της Jennifer Aniston
Mariah Carey: Ανέβασε μία φωτογραφία με το signature look της 'Rachel' και αυτή ήταν η αντίδραση της Jennifer Aniston

H πολυαγαπημένη σειρά "Φιλαράκια" επέστρεψαν και πολλοί ήταν εκείνοι που νοστάλγησαν την εποχή που τα έβλεπαν και μάλιστα αποτελούσαν έμπνευση ακόμη και για τις αλλαγές στο στιλ ή στα μαλλιά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η τραγουδίστρια, Mariah Carey, η οποία μέσα από μία ανάρτηση που δεν περιμέναμε στο Instagram έδειξε πόσο φανατική ήταν με τη σειρά αλλά και πόσο θαύμαζε το ρόλο της Ratchel που έπαιζε η Jennifer Aniston. 

Η Carey λοιπόν εμπνεύστηκε από την αγαπημένη της Ratchel και είχε υιοθετήσει το ανάλογo haircut που αποτέλεσε ύμνο των 90s. Ήταν το καθοριστικό κούρεμα της δεκαετίας και  αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλές στους οπαδούς της τηλεοπτικής εκπομπής. 

Η λαμπερή τραγουδίστρια παρακολουθώντας το επετειακό επεισόδιο "Friends: The Reunion"  στο HBO Max,  αποκάλυψε ότι δοκίμασε το "The Rachel" κούρεμα αλλά δεν ήταν άρεσε καθόλου το τελικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά στη λεζάντα έγραψε: «Μια θλιβερή απόπειρα για το χτένισμα της Ratchel».

Ωστόσο, η Jennifer Aniston σχολίασε τη φωτογραφία της και έγραψε πόσο της αρέσει το συγκεκριμένο κούρεμα επάνω της. Μάλιστα την ίδια άποψη είχαν και πολλοί followers της

Εσείς τι πιστεύετε;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη: 6 στιγμές από τα Φιλαράκια που αποδεικνύουν ότι η Rachel δεν ήταν καθόλου καλός άνθρωπος 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.