ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες νυχτός που θα δώσουν boost στην επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2021

Οι καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες νυχτός που θα δώσουν boost στην επιδερμίδα σας
Η καλύτερη κρέμα νυκτός για την επιδερμίδα σου και γιατί τη χρειάζεσαι

Η περιποίηση της επιδερμίδας όσο μεγαλώνουμε διαμορφοποιείται ανάλογα με τις νέες ανάγκες που έχουμε. Κάθε αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς πρέπει να έχει και την ιδανική αντιρυτιδική κρέμα. Αν λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε το βραδινό σας skincare, τότε είστε στο κατάλληλο άρθρο. 

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει ότι ένας καλός ύπνος είναι ευεργετικός για την υγεία του δέρματος. Η επιδερμίδα αναπλάθεται τις νυχτερινές ώρες ύπνου και ο οργανισμός παράγει όλες εκείνες τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την υγεία και τη λάμψης της επιδερμίδας. Γι' αυτό πριν κοιμηθούμε, χρειάζεται να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους φυσικούς μηχανισμούς και τις λειτουργίες της.

jenny.gr

Το πιο βασικό κομμάτι λοιπόν είναι να βρούμε την κατάλληλη κρέμα νυχτός. Οι συγκεκριμένες κρέμες είναι συνήθως πιο πλούσιες σε υφή και εμπλουτισμένες με δραστικά συστατικά που φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Κι αυτό γιατί στις κρέμες νύχτας χρησιμοποιούνται συστατικά που τις πρωινές ώρες δεν δρουν με τον επιθυμητό τρόπο στο δέρμα, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν τις καιρικές συνθήκες, το καυσαέριο και γενικότερα μικρόβια που έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο.

jenny.gr

Εκμεταλλεύτείτε λοιπόν το βράδυ καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς αποτελεί την ιδανική στιγμή για να επανορθώσει τις βλάβες που έχει υποστεί και να ανανεωθεί δημιουργώντας νέα κύτταρα.

Ανάλογα με την ηλικία και τις προσωπικές σας ανάγκες επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα για εσάς και χαρίστε λάμψη στο δέρμα σας! 

Κάντε την αρχή ρίχνοντας μία ματιά παρακάτω:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.