ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chrissy Teigen: O απίστευτος λόγος που λούζεται με σαπούνι πιάτων


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2021

Chrissy Teigen: O απίστευτος λόγος που λούζεται με σαπούνι πιάτων
Chrissy Teigen: O απίστευτος λόγος που λούζεται με σαπούνι πιάτων

H αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει αρκετά περιέργα beauty hacks ή tips που ακολουθούν πιστά οι stars αλλά την αγαπημένη συνήθεια της Chrissy Teigen δεν την περιμέναμε. Η αγαπημένη Teigen χρησιμοποιεί το σαπούνι πιάτων για να λούζεται. Η προσωπική της hair stylist, Priscilla Valles,  η ιέρεια των extensions και αγαπημένη των celebrities με τα πιο υπέροχα μαλλιά έχει δώσει αυτή τη συμβουλή στην Chrissy.

H expert σε συνέντευξη, που έδωσε εξήγησε αυτό το hack:

“Για να τοποθετήσω τα extensions, τα μαλλιά πρέπει πρώτα να είναι απόλυτα καθαρά. Συνήθως παίρνω μαζί μου ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και λούζω τα μαλλιά των πελατισσών μου, γιατί όσο πιο καθαρά είναι, χωρίς έλαια ή κατάλοιπα προϊόντων, τόσο δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το αν θα μείνουν στη θέση τους τα extensions”.

Το σαπούνι των πιάτων αποτελεί το μυστικό των extensions”,δήλωσε η Valles.

“Πριν βγουν στην αγορά τα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, αναμειγνύαμε κανονικό σαμπουάν με μια μικρή ποσότητα από υγρό σαπούνι πιάτων, ώστε να είμαστε σίγουροι πως θα είναι πεντακάθαρα. Αυτή η ιδέα άρεσε πάντα στην Chrissy και ένιωθε ότι τα extensions της είναι ακόμη πιο λαμπερά αλλά καθαρά.

 

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.