ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To ιδανικό hairstyle για λεπτά και αραιά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

10 Ιουνίου 2021

To ιδανικό hairstyle για λεπτά και αραιά μαλλιά
Hairstyle για λεπτά και αραιά μαλλιά

Οι γυναίκες που έχουν αραιά μαλλιά είναι πολλές και εμείς είμαστε εδώ για να δώσούμε λύσεις και φυσικά για να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι να αγαπούν κάθε χαρακτηριστικό που τους κάνει μοναδικές. Η  ομορφιά δε μπαίνει σε καλούπια και μόνο όταν πραγματικά θέλετε να "βελτιώσετε" κάτι επάνω σας για τον εαυτό σας να το κάνετε!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το ιδανικού κούρεμα αν έχετε αραιά και λεπτά μαλλιά. Το καρέ μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως είναι το hair look και αυτής της χρονιάς.

 Δίνει τύπο και στιλ και είναι υπέροχα κομψό ενώ πάντα είναι στη μόδα ανεξάρτητα από την εποχή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι για τους οποίους πια το αγαπάμε.

Το καρέ είναι το τέλειο κούρεμα για τα λεπτά και αραιά μαλλιά. Με μερικές στρατηγικές ψαλιδιές, μπορεί να κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα. Παρακάτω θα δείτε διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να το υιοθετήσετε:

1. Reese Witherspoon

Ένα απλό καρέ με φράντζα. Η φράντζα δίνει επιπλέον πόντους στιλ και το μήκος της μπορεί να προσδιοριστεί σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου.

2. Naomi Watts

Ένα απλό, chic μακρύ καρέ με πολύ ελαφρύ φιλάρισμα περιμετρικά που δίνει την αίσθηση του όγκου στα μαλλιά.

3. Taylor Swift

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by izzy (@allthemagicwemade_)

Aγαπάμε τις αυστηρές αφέλειες και το αυστηρό, ίσιο κόψιμο!

4. Mary Kate Olsen

Είναι ένα ασύμμετρο καρέ με μακριές μπροστινές τούφες. Είναι ιδανικό αν θέλετε να έχετε την επιλογή της αλογοουράς.

Δείτε ακόμη τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Taylor Swift

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.