ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Kendall Jenner: Δοκίμασε μία από τις πιο hot τάσεις στα νύχια της και εμείς κρατάμε σημειώσεις


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2021

Kendall Jenner: Δοκίμασε μία από τις πιο hot τάσεις στα νύχια της και εμείς κρατάμε σημειώσεις

Aν αναζητάτε το επόμενο ιδιαίτερο manicure που θέλετε να κάνετε, τότε η Kendall Jenner σας έχει τη λύση! Μπορεί το λαμπερό μοντέλο να αγαπά περισσότερο τις minimal επιλογές αλλά όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε μία από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια της σεζόν. 

Πρόσφατα, λοιπόν, η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μας έδειξε ένα manicure που στο ένα χέρι είχε ένα tortoiseshell print και στο άλλο ένα πράσινο. Πιο συγκεκριμένα, οι άκρες των νυχιών του ενός χεριού ήταν ζωγραφισμένες με το αγαπημένο pattern της ταρταρούγας σε πορτοκαλί-καφέ χρώμα, και τα tips του άλλου σε mint απόχρωση.

Υπεύθυνη για το τελικό αποτέλεσμα είναι η Lisa Kon, nail artist από το Los Angeles η οποία μάλιστα πουλάει και ένα kit που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε μόνες σας το ίδιο μανικιούρ με την Kendall. 

Η Kendall Jenner δεν μας έχει συνηθίσει σε υπερβολικά τολμηρούς πειραματισμούς αλλά ο συγκεκριμένος της ταιριάζει μοναδικά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kon (@lisa_kon_)

 Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.