ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οδηγός για τέλειο ξανθό όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2021

Οδηγός για τέλειο ξανθό όλο το καλοκαίρι
Οδηγός για τέλειο ξανθό όλο το καλοκαίρι

Ας ξεκινήσουμε από κάτι πολύ βασικό: Το ξανθό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα,και παρόλο που μπορεί κάποιες από εσάς να πιστεύετε ότι το τέλειο ξανθό είναι ακατόρθωτο, εμείς είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε το αντίθετο!

Το ξανθό μπορεί να είναι λαμπερό και άκρως εντυπωσιακό όλο τον χρόνο ακόμη και το καλοκαίρι που μπορεί ο ήλιος και η θάλασσα να το φθείρουν περισσότερο. Άλλωστε, τώρα είναι η ομορφότερη εποχή στην Ελλάδα και όλες θέλουμε να δείχνουμε την καλύτερή μας εκδοχή. Υιοθετήστε την αύρα του καλοκαιριού στο hair look σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας!

Πριν τις διακοπές σας στο νησί, το ιδανικό είναι να έχετε φροντίσει να «εξοπλιστείτε» με την απαραίτητη έμπνευση, ώστε να εμφανίσετε το πιο υπέροχο και ζωντανό ξανθό. Εμείς κάναμε μία έρευνα και ανακαλύψαμε τη σειρά περιποίησης Blonde Absolu που είναι η απόλυτη σειρά για όλες τις ξανθιές.

jenny.gr

Αν είστε λοιπόν ξανθιά και θέλετε να δώσετε ένα boost ενδυνάμωσης στα μαλλιά σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα παρακάτω προϊόντα περιποίησης που θα αλλάξουν αμέσως την θαμπή όψη τους. Ο οδηγός για τέλειο ξανθό όλο το καλοκαίρι κρύβεται στην αγαπημένη σειρά Blonde Absolu της Kérastase.

1. Εμπιστευτείτε τους hair experts

To πρώτο βήμα είναι να εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Αν θέλετε τα ξανθά σας μαλλιά να δείχνουν λαμπερά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το κομμωτήριο και τον hair colorist που σας ταιριάζει. Ο ειδικός θα κάνει μία διάγνωση αποκλειστικά για τις ανάγκες του δικού σας τύπου ξανθού και έπειτα θα σας προτείνει την ιδανική ρουτίνα όσο και τον σωστό συνδυασμό προϊόντων από την επαγγελματική σειρά  Blond Absolu.

Το πιο σημαντικό step λοιπόν, για το τέλειο ξανθό είναι να κλείσετε ραντεβού για μία προσωποποιημένη ανάλυση μαλλιών Kérastase για να πάρετε τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να έχετε υγιή και λαμπερά μαλλιά καθώς θα συνεχίσετε την τελετουργία Blond Absolu στο σπίτι σας.

2. Χρησιμοποιήστε προϊόντα αποκλειστικά για ξανθά μαλλιά

Για να διατηρήσετε το χρώμα τους αναλλοίωτο, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιποίησης σχεδιασμένο ειδικά για ξανθά μαλλιά, όπως το μοναδικό Blond Absolu.

jenny.gr

3. Λούσιμο με κρύο νερό

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, το λούσιμο με κρύο νερό είναι πιο εύκολο. Το κρύο νερό θα κλείσει το περιτρίχιο, με αποτέλεσμα τη διατήρηση του χρώματος και την ενίσχυση της λάμψης των μαλλιών σας. Δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο θα βοηθήσει τα μαλλιά σας.

4. Προστατεύστε τα μαλλιά σας από τον ήλιο

Τα ξανθά μαλλιά είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στις ακτίνες του ηλίου, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα και να αλλοιώσουν το χρώμα τους. Μην αμελείτε να φορέσετε μαντήλι ή καπέλο κάτω από τον ήλιο.

5. Επιλέξτε σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά

Το Cicaextreme σαμπουάν είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, διαθέτει κρεμώδη υφή ενώ προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης στα ξανθά μαλλιά μετά το ξάνοιγμα. Πολλές φορές το ξανθό χρώμα "ξεθωριάζει" γρήγορα, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το πρώτο βήμα είναι να επενδύσετε στο ιδανικό σαμπουάν

jenny.gr

Αποτελεί έναν πολυτελή και ανάλαφρο τρόπο για να μεταμορφώσετε την υφή των μαλλιών σας από το πρώτο κιόλας λούσιμο. Διαθέτει κρεμώδη υφή που ενδυναμώνει τα μαλλιά και τα ενυδατώνει σε βάθος μετά το ξάνοιγμα. 

Η υπέροχη μυρωδιά του θα μεταφερθεί σε όλο το μπάνιο και θα κάνει την όλη διαδικασία μια μοναδική καθημερινή εμπειρία για εσάς και τα μαλλιά σας!

6. Δώστε ένα boost ενυδάτωσης

Μια θρεπτική μάσκα μαλλιών, είναι σίγουρα απαραίτητη για να αποκτήσετε λεία, υγιή και φυσικά μυρωδάτα μαλλιά. Άλλωστε, όπως διψάτε και ενυδατώνετε τον οργανισμό σας, ακριβώς το ίδιο οφείλετε να κάνετε και με τα μαλλιά σας. Μάλιστα, τους καλοκαιρινούς μήνες διψούν περισσότερο από όσο πιστεύετε. Μια μάσκα βαθιάς επανόρθωσης που ενδυναμώνει και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση είναι η τέλεια λύση για τη διατήρηση του ξανθού και η πλέον κατάλληλη είναι η Masque Cicaextreme  της σειράς Blond Absolu Kérastase.

jenny.gr

Η μάσκα, όχι μόνο θα προστατέψει τις άκρες σας από τυχόν φθορές, αλλά θα βοηθήσει και το χρώμα σας να παραμείνει λαμπερό για ακόμη περισσότερο καιρό. 

7. Mειώστε την χρήση προϊόντων styling με θερμότητα

Οι hair experts δεν σταματούν να τονίζουν ότι η θερμότητα είναι ο χειρότερος εχθρός των ευαισθητοποιημένων ξανοιγμένων μαλλιών. Η ιδανική εποχή για να αποφύγετε εντελώς το σίδερο για ίσιωμα καθώς και το να χρησιμοποιείτε το πιστολάκι σε υψηλές θερμοκρασίες, είναι το καλοκαίρι. Φυσικά, αν θέλετε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε θερμότητα για το χτένισμά σας, να προετοιμάζετε πάντα τα μαλλιά σας με το κατάλληλο προϊόν.

Φροντίζετε τα μαλλιά σας πιο εντατικά, χρησιμοποιώντας κατάλληλα προϊόντα που θα προστατεούν την τρίχα και θα διατηρούν το χρώμα σας αναλλοίωτο. Το leave-in έλαιο Huile Cicaextreme  της σειράς Blond Absolu προσφέρει μια εντατική περιποίηση στα μαλλιά μετά το ξάνοιγμα και θερμοπροστασία έως και τους 230°.

jenny.gr

Είναι ένα προϊόν που σφραγίζει τα λέπια της τρίχας και μειώνει αποτελεσματικά το σπάσιμο χάρη στην πλούσια θρέψη του, ενώ θωρακίζει τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει ανάλαφρο φινίρισμα. Mπορείτε να χρησιμοποιήστε λοιπόν το Cicaplasme για να έχουν τα μαλλιά σας προστασία από την θερμότητα.

8. Απολαύστε μια θεραπεία νυκτός

Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού μπορεί να αποδειχθούν, όχι και τόσο καλές για τα μαλλιά σας. Η νύχτα λοιπόν, είναι μια τέλεια ευκαιρία να τους προσφέρετε αναζωογόνηση. Μπορείτε να εφαρμόσετε μια θρεπτική κρέμα περιποίησης χωρίς ξέβγαλμα πριν πέσετε για ύπνο, εστιάζοντας στις ξηρές και φριζαρισμένες περιοχές. Το επόμενο πρωί τα μαλλιά σας θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ.

Ο επανορθωτικός ορός νυκτός με υαλουρονικό οξύ που είναι ιδανικός για κάθε ξανθό, Sérum Cicanuit  της σειράς Blond Absolu, θα είναι εκείνος που θα σας χαρίσει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Είναι ένας ορός που είναι εμπλουτισμένος με έναν πανίσχυρο συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και εντελβάις και προσφέρει 55% επανόρθωση μετά το ξάνοιγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένα θαυματουργό προϊόν που θα επιδιορθώσει και θα θρέφει το ξανθό σας. 

jenny.gr

Η επαγγελματική σειρά περιποίησης Blond Absolu θα διατηρήσει την απόχρωση του ξανθού σας και θα περιποιηθεί εντατικά τα μαλλιά σας ενώ θα κάνει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις ακόμη πιο εντυπωσιακές! Αν επιλέξετε ένα extreme ξανθό για το καλοκαίρι, η σειρά Blond Absolu Cicaextreme είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των μαλλιών σας καθώς θα επανορθώσει και θα περιποιηθεί εντατικά το εκτυφλωτικό ξανθό σας.

Απολαύστε αυτό το καλοκαίρι και αποκτήστε το ομορφότερο ξανθό που έχετε ονειρευτεί ποτέ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.