ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Katie Holmes: Υιοθέτησε το chic κούρεμα που είναι hot τώρα


Ελένη Τσούτση

6 Ιουλίου 2021

Katie Holmes: Υιοθέτησε το chic κούρεμα που είναι hot τώρα
Katie Holmes: Υιοθέτησε το πιο chic κούρεμα για το καλοκαίρι

Οι αλλαγές στα μαλλιά είτε στο χρώμα είτε στο μήκος είναι απαραίτητες το καλοκαίρι και αυτό το γνωρίζουν καλά οι διάσημες stars που φροντίζουν πάντα να ανανεώνουν το καλοκαιρινό τους hairstyle!

Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και η Katie Holmes που άφησε το signature hair look της και υιοθέτησε το πιο κομψό καρέ για το καλοκαίρι.

jenny.gr

Η λαμπερή ηθοποιός αποφάσισε να κόψει αρκετά θα λέγαμε τα μαλλιά της και με σιγουριά είναι η ωραιότερη αλλαγή που έχει κάνει μέχρι τώρα αφού δείχνει πιο φρέσκια και stylish! H Katie Holmes αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και μας χαρίζει έμπνευση για την επόμενη δραστική αλλαγή στα μαλλιά μας!

Η 42χρονη ηθοποιός που είναι ομολογουμένως ένα beauty icon, αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, και υιοθέτησε ένα τα πιο hot κουρέματα της σεζόν και όχι μόνο, το καρέ. Με casual ντύσιμο και φορώντας ένα baseball cap, οι φωτογράφοι την εντόπισαν να περπατά κι έτσι αποκαλύφθηκε το νέο της κούρεμα!

jenny.gr

Εσάς, πώς σας φαίνεται;

Φωτογραφίες- Getty Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.