ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Chiara Ferragni πήγε στις Κάννες με τα 3 top hair looks του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

9 Ιουλίου 2021

Η Chiara Ferragni πήγε στις Κάννες με τα 3 top hair looks του καλοκαιριού
Η Chiara Ferragni πήγε στις Κάννες με τα 3 top hair looks του καλοκαιριού

Chiara Ferragni έκανε στις Κάννες μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις της και εμείς είμαστε εδώ να αντλήσουμε έμπνευση. Εκτός από τα μοναδικά σύνολα που επέλεξε, η λαμπερή fashion blogger υιοθέτησε και τρεις από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού στα μαλλιά της.

Το beauty icon και επιχειρηματίας είχε δηλώσει: "Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα αξεσουάρ: τα μαλλιά εμπνέουν και συμπληρώνουν την εμφάνισή μου" και δεν θα μπορούσαμε να μην συμφωνήσουμε περισσότερο!

Φυσικά η ίδια είναι το νούμερο ένα trend setter και ό,τι αποφασίζει να κάνει ή να φορέσει, γίνεται αμέσως τάση! Αν αναζητάτε λίγη έμπνευση για τα επόμενα hair looks σας, δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω εντυπωσιακές εμφανίσεις της Chiara:

1. Πλεξούδες στο πλάι

Αυτή η απόλυτη τάση του καλοκαιριού και πλέον πολλές celebrities βλέπουμε ότι στα social media κυριολεκτικά τη λατρεύουν! Η Chiara έκανε το συγκεκριμένο look από ένα απλό casual χτένισμα σε ένα επίσημο grande χτένισμα. Είναι απλό, cool και girly και σίγουρα μπορείτε να το φτιάξετε και μόνες σας.

2. Messy ponytail

Το δεύτερο χτένισμα είναι ένα sexy ponytail με τα μισά πιασμένα μαλλιά. Αυτό το hair look την κάνει να δείχνει ακόμη πιο φρέσκια και stylish!

3. Bun

Δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει ένα αυστηρό bun που αναδεικνύει μοναδικά όλα τα όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της!

Φωτογραφία: Getty Images

Δείτε ακόμη:

Μαντέψτε τι χρώμα βάφει τα νύχια της η Chiara Ferragni

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.