ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Andie MacDowell: Εξηγεί για πρώτη φορά γιατί άφησε τα μαλλιά της γκρι


Ελένη Τσούτση

25 Ιουλίου 2021

Andie MacDowell: Εξηγεί για πρώτη φορά γιατί άφησε τα μαλλιά της γκρι
Andie MacDowell: Εξηγεί για πρώτη φορά γιατί άφησε τα μαλλιά της γκρι

Ναι τα γκρι μαλλιά δεν αποτελούν ταμπού για τη γυναίκα. Η Andie MacDowell  εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών με τα φυσικά της μαλλιά και η εικόνα ήταν απλώς υπέροχη γιατί ήταν ο εαυτός της. ο φυσικός εαυτός της. Αυτή της η κίνηση να εμφανιστεί με τα φυσικά της μαλλιά έγινε αμέσως viral και χάρισε έμπνευση σε όλες τις γυναίκες.

Η Andie MacDowell πρόσφατα μίλησε στην βρετανική Vogue και εξήγησε το λόγο που την έκανε να μη "φοβηθεί" να αφήσει τα μαλλιά της γκρι. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Στην αρχή της καραντίνας τα μαλλιά μου άρχισαν να μακραίνουν και οι ρίζες μου να φαίνονται εντονότερες. Τα παιδιά μου, που με έβλεπαν έτσι μου έλεγαν ότι δείχνω όμορφη με τα γκρίζα μου μαλλιά. Όταν δε έπιανα τα μαλλιά μου ψηλά σε κότσο το μόνο που έβλεπες ήταν μια απόχρωση σαν το αλατοπίπερο, η οποία είναι η φυσική μου απόχρωση, αυτό που είμαι τώρα.

Μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον George Clooney, γιατί όχι; Έλεγα στον εαυτό μου εδώ και καιρό ότι πρέπει να προχωρήσω και να κάνω αυτή την αλλαγή τώρα γιατί αυτή είμαι τώρα! Στο lockdown, είχα πολύ χρόνο στην διάθεσή μου για έρευνα και σχεδόν απέκτησα εμμονή με τον Jack Martin ο οποίος κάνει τα μαλλιά της Jane Fonda.

Έστειλα φωτογραφίες της δουλειάς του με τον κόσμο και τους είπα “Λοιπόν, σκέφτομαι να κάνω αυτό! Ποια η γνώμη σας;”. Οι manager μου δεν ήθελαν καθόλου αυτή την αλλαγή και μου έλεγαν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όμως εγώ τους έλεγα "Πιστεύω ότι κάνετε λάθος!".

Φωτογραφία: Getty Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.