CELEBRITIES

H Andie MacDowell μιλά για τη σχέση με την αλκοολική μητέρα της ως παιδί και συγκινεί


17 Σεπτεμβρίου 2019

H Andie MacDowell μιλά για τη σχέση με την αλκοολική μητέρα της ως παιδί και συγκινεί

H 61χρονη, Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, παραμένει μέχρι και σήμερα μια εντυπωσιακή παρουσία. Η Andie MacDowell δεν μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, όμως αυτή την φορά σε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την σχέση με την μητέρα της.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία, ανέφερε ότι παρόλο που με τη μητέρα της είχαν μια σχέση αγάπης, η ίδια ένιωθε υπεύθυνη για εκείνη από την ηλικία των 10 ετών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν παρέλειπε να φροντίζει και να ελέγχει το σπίτι τους, για τυχόν αναμμένα μάτια στην κουζίνα ή τσιγάρα, όταν έπρεπε να φύγουν. Για αυτό δήλωσε ότι ένιωθε υπεύθυνη για τους άλλους από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

Στο γράμμα που της έγραψε η μητέρα της, έναν χρόνο πριν πεθάνει, ανέφερε ότι είναι πολύ περήφανη για τη κόρη της, αλλά και ότι έχει σταματήσει πια να πίνει. Δυστυχώς ωστόσο, η Andie δεν κατάφερε να είναι μαζί της εκείνη τη χρονιά και για αυτό τον λόγο, θέλει κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής τη,ς στην Νότια Carolina και να ρωτήσει σχετικά με την μητέρα της, τους ανθρώπους που τη συναστράφηκαν εκείνη τη χρόνια.

Δείτε ακόμη: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του ΤIFF 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.