ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα αξεσουάρ μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο


The Jennettes

28 Ιουλίου 2021

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα αξεσουάρ μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο
Εντάξει, μπορεί να έχετε δίκιο να σκεφτείτε ότι είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για trends φθινοπώρου, αλλά καλύτερα να είστε προετοιμασμένες και να εντυπωσιάσετε τους πάντες, παρά να ψάχνεστε τελευταία στιγμή!

Εντάξει, μπορεί να έχετε δίκιο να σκεφτείτε ότι είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για hair trends φθινοπώρου, αλλά καλύτερα να είστε προετοιμασμένες και να εντυπωσιάσετε τους πάντες, παρά να ψάχνεστε τελευταία στιγμή!

Όπως παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, η υπερβολή στη διακόσμηση των μαλλιών αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις για οποιαδήποτε εποχή.

Για το φθινόπωρο του 2021 η μόδα επιστρέφει - που αλλού; - στα 90s! Από φουλάρια και τα αγαπημένα σε όλους scrunchies μέχρι τα hair clips, οι μεγαλύτεροι beauty και fashion experts αποκαλύπτουν ποια αξεσουάρ είναι αυτά που θα βλέπουμε παντού, μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει!

Πάμε να τα δούμε!

1. Φουλάρια

jenny.gr

Η επιστροφή των vintage κομματιών είναι γεγονός! Τα φουλάρια στα μαλλιά που φορούσαν οι γυναίκες παλιά, γίνονται πλέον μόδα, και μετατρέπονται στο must-have κομμάτι που μπορεί να έχει μια γυναίκα στη ντουλάπα της. Μπορείτε να το φορέσετε σαν τουρμπάνι, να το αναμίξετε με χαλαρή πλεξίδα ή σαν στέκα γύρω από το κεφάλι. Οι επιλογές είναι πολλές!

2. Ψάθινα καπέλα

jenny.gr

Νομίζατε πως τα ψάθινα αξεσουάρ είναι μόνο καλοκαιρινό trend; Κάνετε λάθος! Τα ψάθινα καπέλα έρχονται δυναμικά να αντικαταστήσουν τα boho καπέλα που κυριαρχούσαν για χρόνια τις φθινοπωρινές μέρες!

3. Scrunchies

jenny.gr

Τα αγαπημένα scrunchies έχουν κάνει ήδη το comeback τους ως ένα από τα μεγαλύτερα trends των 90s και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή και για την επόμενη σεζόν! Υπάρχουν άπειρα σχέδια, μεγέθη και χρώματα που μπορείτε να διαλέξετε, ενώ ένας τύπος που έχει ήδη ξεχωρίσει είναι τα oversized φτιαγμένα από οργάντζα.

4. Μίνι κλάμερ

jenny.gr
@dariaafshar_/indtagram

Τα μίνι κλάμερ έχουν έρθει στο προσκήνιο εδώ και αρκετούς μήνες ως το απόλυτο hair trend του καλοκαιριού. Οι μεγαλύτερες Influencers όπως η Negin Mirshalehi, η Chiara Ferragni και η Matilda Djerf τα χρησιμοποίησαν πρώτες, ενώ απ΄ ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν και τους χειμερινούς μήνες!

5. Statement clips

jenny.gr

Η λάμψη αυτών των clips είναι ικανή να αναβαθμίσει οποιοδήποτε απλό look, σε high-fashion! Προτιμήστε αυτά που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος, έχουν κάποια υπογραφή, ή είναι γεμάτα από πέρλες, τρουκς και χάντρες!

6. Φιόγκοι

jenny.gr

Οι φιόγκοι έχουν επίσης την ικανότητα να αναβαθμίσουν αμέσως ένα «βαρετό» look και να σας κάνουν να δείχνετε κομψή και chic, χωρίς να προσπαθείτε πολύ! Το μέγεθος εδώ παίζει ρόλο και όσο πιο μεγάλος είναι ο φιόγκος, τόσο πιο εντυπωσιακός θα δείχνει!

7. Στέκες

jenny.gr

Οι στέκες αποτελούν ένα σταθερό αξεσουάρ για τα μαλλιά, από τότε που τα αποθέωσε η Blair Waldorf από το Gossip Girl. Δίνουν στα μαλλιά έναν επιθυμητό όγκο, ενώ φέτος θα προτιμηθούν οι μεγάλες στέκες με χάντρες και έντονα χρώματα!

Πάρτε inspiration από τα top hair αξεσουάρ φθινοπώρου: 

Missing content item.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.