ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

French vibes: Τα it κουρέματα της νέας σεζόν που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

20 Αυγούστου 2021

French vibes: Τα it κουρέματα της νέας σεζόν που θα λατρέψετε
French vibes: Τα it κουρέματα της σεζόν που θα λατρέψετε

Οι Γαλλίδες είναι stylish και κομψές χωρίς να προσπαθούν πολύ. Μέρος αυτής της je ne sais quoi αύρας τους είναι και το κούρεμα που αγαπούν οι περισσότερες από αυτές. Από τις ανέμελες αφέλειες μέχρι το χαρακτηριστικό  φιλάρισμα στα μήκη είναι τα χαρακτηριστικά τους κουρέματα που πάντα μας εμπνέουν. 

Οι Γαλλίδες είναι κομψές και οι εμφανίσεις τους κρύβουν το #beautyinspo που χρειάζεστε για τη νέα σεζόν. Μπορεί ακόμη να βρίσκεστε σε κάποιο όμορφο νησί και να απολαμβάνετε τις διακοπές σας αλλά όταν θα επιστρέψετε ίσως θα θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στα μαλλιά σας, εμείς είμαστε εδώ και πιο συγκεκριμένα τα αγαπημένα μας it girls για να πάρετε ιδέες. 

Αν σκέφτεστε λοιπόν, να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας από Σεπτέμβρη και σας αρέσει το στιλ τους, δεν έχετε παρά να δείτε τα κουρέματα που προτιμούν και υιοθετούν οι περισσότερες στα μαλλιά τους.

French Shag

Αν και είναι ένα από τα αγαπημένα μας look, το να το υιοθετήσετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν είναι σοφό, αφού οι αφέλειες και η ζέστη δεν συνεργάζονται καλά. Όταν όμως αλλάξει ο καιρός τότε είναι μία τέλεια ιδέα για να δώσετε extra στιλ στα μαλλιά σας!

French bob

Η νέα εκδοχή του κλασικού καρέ έρχεται από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, τις Γαλλίδες. Μέχρι τώρα ως το signature κούρεμά τους θεωρείτο το shag, με έντονο φιλάρισμα, αφέλειες και messy υφή. Η νέα τάση ωστόσο καλεί για πιο κοντό μήκος και blunt φινίρισμα. 

Curtain Bangs

Οι curtain bags ή αλλιώς οι μακριές αφέλειες μας φέρνουν στο μαυλό τις iconic εμφανίσεις της Brigitte Bardot. Κολακεύουν όλα τα σχήματα προσώπου και τύπους μαλλιών και αναδεικνύουν όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας hair look και κάντε μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σας για να κάνετε δυναμική επάνοδό στην καθημερινότητά σας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.