ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Billie Eilish αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έγινε ξανθιά


Ελένη Τσούτση

23 Σεπτεμβρίου 2021

Η Billie Eilish αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έγινε ξανθιά
Η Billie Eilish αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έγινε ξανθιά: Είμαι ένα «νέο πρόσωπο»

Η Billie Eilish μας συστήθηκε με ένα ιδιαίτερο look τόσο στο ντυσιμό της όσο και στα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια έδειξε αμέσως τη διάθεσή της να ξεχωρίσει με το στιλ της και να δημιουργήσει ένα νέο ρεύμα στη μουσική σκηνή. Τα πράσινα μαλλιά της ήταν το σήμα κατατεθέν της αλλά αποφάσισε να γίνει ξανθιά και μάλιστα πλατινέ κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την Billie Eilish.

Το Μάρτιο του 2021 πόζαρε ως ξανθιά και οι θαυμαστές της ήθελαν να μάθουν τον λόγο που κρυβόταν πίσω από την ριζική αλλαγή της. Η τραγουδίστρια πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού ELLE και αποκάλυψε γιατί έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και πώς την έκαναν να νιώθει σαν «νέο άτομο».

Η Billie παραδέχτηκε ότι τα πράσινα μαλλιά για εκείνη ήταν πολυ περιοριστικά αφού δεν μπορούσε να βγει έξω σαν τα κορίτσια της ηλικίας της και να μην την αναγνωρίσουν. Όπως είπε, δεν μπορούσε πλέον να απολαύσει την ανωνυμία της. 

«Πήγα σε ένα πάρκο με έναν φίλο μου και έλεγα "Όχι, δεν μπορώ να βγάλω την κουκούλα μου!". Φοβήθηκα για τους παπαράτσι. Αλλά ο φίλος μου, μου είπε: "Μην ανησυχείς, είσαι εντάξει. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί" και έβγαλα την κουκούλα μου και ένιωσα σαν άλλος άνθρωπος».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχα κανέναν στόχο. Έκανα τα μαλλιά μου ξανθά για να με βλέπουν διαφορετικά οι άλλοι." 

Παρόλο που η ίδια απολάμβανε τη νέα της εμφάνιση και το νέο hair look της, οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απόφασή της, ενώ η ίδια παραδέχτηκε: «Τις προάλλες, δημοσίευσα ένα βίντεο από όταν είχα πράσινα μαλλιά και ο κόσμος έγραφε "Μου λείπει αυτή η Βillie με πράσινα μαλλιά"». Μετά από αυτά τα σχόλια, τονίζει «Είμαι ακόμα το ίδιο άτομο».

Πολλές γυναίκες αλλάζουν τα μαλλιά τους όταν θέλουν να αλλάξουν και άλλα πράγματα στη ζωή τους και η νεαρή pop star φαίνεται πως θέλησε να αλλάξει τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι άλλοι -τόσο οι θαυμαστές της όσο και η μουσική βιομηχανία. Δεν είναι πια μια έφηβη. Δείχνει την πιο θηλυκή και δυναμική της πλευρά και μας αρέσει πολύ!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.