ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι; Τα καλύτερα σαμπουάν για να τους χαρίσεις τη χαμένη τους λάμψη


Ελένη Τσούτση

25 Σεπτεμβρίου 2021

Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι; Τα καλύτερα σαμπουάν για να τους χαρίσεις τη χαμένη τους λάμψη
Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι; Τα καλύτερα σαμπουάν για να τους χαρίσεις τη χαμένη τους λάμψη

Τα μαλλιά είναι η προέκταση του προσωπικού σας στιλ και οι περισσότερες γυναίκες το ξέρουν καλά αυτό! Το καλοκαίρι έχει περάσει και σίγουρα εκτός από όμορφες αναμνήσεις ίσως μας έχει αφήσει και ταλαιπωρημένα μαλλιά. 

Τώρα λοιπόν που οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να πέφτουν, ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε και επίσημα πια το καλοκαιρινό sea salt spray σας και να εφοδιάσετε το νεσεσέρ σας με όλα εκείνα τα προϊόντα που θα φροντίσουν πραγματικά τα μαλλιά σας!  

Ο ήλιος, ο αέρας, η υγρασία, το αλάτι της θάλασσας τα ταλαιπώρησαν όλο τα καλοκαίρι τα μαλλιά μας και μερικά από αυτά τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να τα ταλαιπωρούν.  με αποτέλεσμα, γυρνώντας από τις διακοπές η χαίτη μας να θυμίζει περισσότερο άχυρα παρά μαλλιά. Φυσικά η αφυδατωμένη εικόνα τους πρέπει να αλλάξει και εμείς σας έχουμε τη λύση.

Το ζητούμενο είναι σε κάθε περίπτωση είναι ασχοληθείτε μαζί τους, να τα ενυδατώσετε δίνοντάς τους το απαραίτητο boost με τα κατάλληλα προϊόντα και φυσικά, σε δεύτερη φάση, να κλείσετε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο, αν η κατάσταση στις άκρες των μαλλιών σας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

jenny.gr

Μάθετε 2 tips που θα σας βοηθήσουν να ζωντανέψετε τα μαλλιά σας:

• Μπορείτε να βάλετε ζεστό ελαιόλαδο γύρο από το στεφάνι των μαλλιών σας και από την κάτω μεριά. Αν θεωρείτε ότι το λάδι είναι πολύ λιπαρό, χρησιμοποιείστε εναλλακτικά σουσαμέλαιο ή λάδι καρύδας. Αφήστε το για λίγο και ξεβγάλτε. Συνεχίστε με το λούσιμο κανονικά. Κάντε το μία φορά την εβδομάδα.

• Είναι γνωστό ότι η πρωτεΐνη είναι βασικό στοιχείο για υγιή μαλλιά. Μία συνταγή που μπορεί να σας προσφέρει αρκετή τέτοια βιταμίνη είναι να χτυπήσετε 2 ασπράδια αβγού μαζί με λίγε σταγόνες από λεμόνι. Βάλτε το μείγμα στα μαλλιά σας μισή ώρα πριν το λούσιμο. Έπειτα ξεβγάλτε και συνεχίζετε κανονικά με το σαμπουάν σας.

Eκρός όμως από τα παραπάνω tips αυτό που θα βοηθήση σημαντικά τα μαλλιά σας είναι το κατάλληλο σαμπουάν που θα τους χαρίσει θρέψη, υγεία και λάμψη!

Ανακαλύψτε στη gallery το σαμπουάν που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.