ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Nails on fleek: Απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές παρανυχίδες


Ελένη Τσούτση

26 Σεπτεμβρίου 2021

Nails on fleek: Απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές παρανυχίδες
Nails on fleek: Απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές παρανυχίδες

Είναι ενοχλητικές και μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση. Φυσικά αναφερόμαστε στις παρανυχίδες! Μερικές από τις πιο βασικές αιτίες που προκαλούν παρανυχίδες είναι η αφυδάτωση των χεριών, η υπερβολική χρήση απολυμαντικού χεριών, οι έντονες καιρικές συνθήκες, η ελλιπής φροντίδα των νυχιών και η ονυχοφαγία.

Η συχνή επίσκεψη σε κέντρο περιποίησης άκρων δεν είναι εφικτή για όλες τις γυναίκες. Για όλες αυτές λοιπόν υπάρχει λύση στην αντιμετώπιση των παρανυχίδων και μάλιστα διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.

Μετά το μπάνιο, όπου έχουν μαλακώσει ρίξτε μια σταγόνα από ενυδατικό λάδι νυχιών και κάνετε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια με τον κόφτη τραβήξτε ελαφρά την παρανυχίδα, έτσι ώστε να φύγει από τη ρίζα.

jenny.gr

Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε από εκείνη και δε θα νιώθετε ξανά αυτή την ενόχληση, αυτό τον πόνο. Συνεχίστε με λαδάκι και μασάζ σε όλα σας τα νύχια, για να αποτρέψετε τη δημιουργία νέων.

Εxtra tip:

Για ακόμα μεγαλύτερη θρέψη και ενυδάτωση, μπορείτε να ζεστάνετε ελαφρά λίγο ελαιόλαδο και να βυθίσετε σε αυτό τα ακροδάχτυλά σας για μερικά λεπτά, προκειμένου η περιοχή να απαλλαγεί από την ξηρότητα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr