ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Katy Perry επέστρεψε στο signature χρώμα μαλλιών της


Ελένη Τσούτση

27 Σεπτεμβρίου 2021

Η Katy Perry επέστρεψε στο signature χρώμα μαλλιών της
Η Katy Perry επέστρεψε στο signature χρώμα των μαλλιών της

Όλες γνωρίζουμε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια Katy Perry αγαπάει πολύ τις αλλαγές στα μαλλιά της και μάλιστα τις δραματικές. Τολμά να υιοθετεί το pixie look αλλά και να παίζει με pastel αποχρώσεις ή τέλεια platinum blonde με την ίδια άνεση, για αυτό και πάντα όλες οι αλλαγές της γίνονται viral.

Aνήκει λοιπόν στην κατηγορία των stars που λατρεύουν να αλλάζουν τα μαλλιά τους. Άλλωστε, γνωρίζει ότι μέρος της δουλειάς της είναι να μεταμορφώνεται και να χαρίζει στους θαυμαστές της κάτι φρέσκο. Συνδυάζει πάντα το μοναδικό της hairstyle με συγκλονιστικά make up looks με έντονα χρώματα στα μάτια και super λαμπερές υφές στα χείλη.

Aπό μελαχρινή σε ξανθιά, καστανή με έντονες ανταύγειες και όλες αυτές οι αλλαγές της ταιριάζουν καθώς την δίνουν έναν διαφορετικό αέρα κάθε φορά. 

Η pop star όμως πρόσφατα έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε με ίσια μαύρα μαλλιά που η αλήθεια είναι ότι μας θύμισαν τις πρώτες της εμφανίσεις. Ο προσωπικός της hairstylist, Jesus Guerrero, επιμελήθηκε την αλλαγή και μάλιστα ανέβασε ένα video στο Instagram με το νέο ανανεωμένο hair look της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Μετά τη γέννηση της κόρης της θέλησε και πάλι να επιστρέψει στην απόχρωση που την γνωρίσαμε και όχι άδικα! Εσάς πώς σας φαίνεται;

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS