ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Shullet: Είναι το hair trend που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες


Ελένη Τσούτση

27 Σεπτεμβρίου 2021

Shullet: Είναι το hair trend που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες
Shullet: Είναι το hot trend που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες

O Σεπτέμβριος τελειώνει και αν ακόμη σκέφεστε ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας, εμείς σας έχουμε μία τολμηρή πρόταση. Αν αγαπάτε τα retro looks και δεν φοβάστε τις αλλαγές τότε πείτε ναι στο smullet

Πρόκειται για ένα κούρεμα που συνδυάζει  δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μάλιστα είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη μαλλιών. 

Το shullet κινείται ανάμεσα στο shag και το mullet και αν θέλετε όγκο στα μαλλιά σας είναι το ιδανικό κούρεμα! Έχει ασσυμετρίες και πλούσιες αφέλειες που χαρίζουν στιλ στη στιγμή! Είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή και εσείς που τολμάτε σίγουρα θα τη λατρέψετε.

Λίγο πριν την έναρξη του χειμώνα, η τάση του smullet κάνει την εμφάνιση του και είναι στ’ αλήθεια μεγάλη έκπληξη. Το εμβληματικό hair look που έρχεται κατευθείαν από τα 80’s και σύμφωνα με τους celebrity hairstyists θα κάνει θραύση.

Είναι η χρονιά που τα στερεότυπα δεν έχουν θέση, λένε οι hairstylists και τα μαλλιά αποκτούν εξεζητημένες γραμμές και νεωτεριστικό look. Ήρθε η στιγμή τα μαλλιά να αποκτήσουν έντονες γραμμές!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clo (@clogascoigne)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.