ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Demi Lovato: Έκανε το πιο τολμηρό trend στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα διχάζει


Ελένη Τσούτση

30 Μαΐου 2021

Demi Lovato: Έκανε το πιο τολμηρό trend στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα διχάζει
Demi Lovato: Έκανε το πιο τολμηρό trend στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα μας διχάζει

Το καλοκαίρι σίγουρα επηρεάζει τις περισσότερες γυναίκες για μια φρέσκια αλλαγή στα μαλλιά τους. Βέβαια είναι λίγες οι περιπτώσεις που αποφασίζουν να κάνουν μία τολμηρή και έντονη αλλαγή καθώς ένα stylish αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο.

Η λαμπερή star, Demi Lovato, αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα αφού μπορεί να επέλεξε ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν αλλά το αποτέλεσμα είναι αμφιλεγόμενο.Την γνωρίσαμε με μακριά μαύρα μαλλιά, δοκίμασε το ξανθό, ένα pixie hair look και τώρα υιοθέτησε ένα mullet. Η ίδια εμφανίστηκε στα iHeartRadio Music Awards με ένα mullet κούρεμα που έκλεψε τα βλέμματα.

Τους τελευταίους μήνες το συγκεκριμένο κούρεμα έχει γίνει viral στα social media και βλέπουμε ολοένα και περισσότερες celebrities και influencers να τολμούν την τάση των 80’s. Η Lovato ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι ότι έκανε την ιδανική επιλογή για τα μαλλιά της.

Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο της hair look;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.