ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό το καλοκαίρι πείτε αντίο στα ξηρά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

25 Μαΐου 2021

Αυτό το καλοκαίρι πείτε αντίο στα ξηρά μαλλιά
Αυτό το καλοκαίρι πείτε αντίο στα ξηρά μαλλιά

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει τόσο θέλουμε να φροντίσουμε περισσότερο τα "αδυναμά" μας σημεία. Ένα από αυτά είναι και τα ξηρά μαλλιά. 

Η έντονη ξηρότητα των μαλλιών αντιμετωπίζεται κυρίως με την ενυδάτωση. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε περισσότερες ώρες στο μπάνιο σας και να ρίχνετε ακόμα περισσότερο σαμπουάν. Αντιθέτως πρέπει να ρίχνετε λιγότερο σαμπουάν και περισσότερο conditioner.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι αντηλιακή προστασία χρειάζονται και τα μαλλιά σας. Μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα στην αγορά τα οποία θα προστατέψουν τα μαλλιά σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Ακόμα το καπέλο είναι μία άλλη λύση για να τα προστατέψετε.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν τα χτενίζετε. Μαλακές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, όταν τα μαλλιά σας είναι στεγνά. Όταν είναι βρεγμένα δεν πρέπει να τα χτενίζετε καθόλου.

jenny.gr

Τέλος, πρέπει να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά. Πριν ξεκινήσετε να τα φτιάχνετε με το πιστολάκι, σιγουρευτείτε ότι έχουν στεγνώσει. Αφήστε τα για δέκα λεπτά μετά το μπάνιο και όχι μέσα σε πετσέτα.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα  που θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στην αρχική τους κατάσταση και να είναι λαμπερά και υγιή και πάλι.

Ανακαλύψτε τα:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.