ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ενδυναμώστε τα μαλλιά σας κάνοντας μασάζ με αυτές τις κινήσεις


Ελένη Τσούτση

21 Μαΐου 2021

Ενδυναμώστε τα μαλλιά σας κάνοντας μασάζ με αυτές τις κινήσεις
massage για το τριχωτό και τα μαλλιά σας στο σπίτι

Σύμφωνα με έρευνες το massage στο κεφάλι βοηθά να χαλαρώσετε, να ανακουφιστείτε από το άγχος και στην περίπτωση του μασάζ του τριχωτού της κεφαλής, βοήθα στην ανάπτυξη των μαλλιών και την ενδυνάμωσή τους.

Αφιερώστε λίγα λεπτά λοιπόν για να κάνετε μασάζ στο τριχωτό γιατί θα διαπιστώσετε ότι αυτή η τόσο μικρή συνήθεια είναι τελικά θαυματουργή. 

Πώς μπορείτε λοιπόν να κάνετε μασαζ με απλές κινήσεις;


#1. Eφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σαμπουάν. Μόνο με τα ακροδάχτυλα σας - όχι με τα νύχια. Ξεκινήστε από τους κροτάφους σας κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε μια μικρή περιοχή σε αυτό το σημείο, έχοντας  σταθερή πίεση, χωρίς όμως να πιέζετε πάρα πολύ.

#2. Προχωρήστε προς τα πίσω κάνοντας μασάζ σε μικρά τμήματα και χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλα. Είναι σημαντικό ότι το μασάζ αυτό είναι για το τριχωτό, οπότε κρατήστε τα δάχτυλα σας πάνω στο δέρμα του κεφαλιού και όχι μέσα στα μαλλιά σας. 

#3. Οι hair experts τονίζουν ότι μπορείτε να κάνετε μασάζ είτε πρίν είτε κατά τη διάρκεια του λουσίματος καθώς βοηθάει στην απομάκρυνση της λιπαρότητας αλλά και των ρύπων από το τριχωτό. 

Είναι μία συνήθεια ανέξοδη που αν την υιοθετήσετε θα δείτε ότι τα μαλλιά σας θα είναι πιο δυνατά και υγιή από ποτέ!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.