ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Marmalade Blond: Αυτή είναι η πιο hot τάση στο ξανθό για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

6 Οκτωβρίου 2021

Marmalade Blond: Αυτή είναι η πιο hot τάση στο ξανθό για το φθινόπωρο
Marmalade Blond: Αυτή είναι η πιο hot τάση στο ξανθό για το φθινόπωρο

Η εποχή των αλλαγών είναι εδώ και με έναν μαγικό τρόπο οι περισσότερες θέλουμε να αλλάξουμε τα μαλλιά μας το φθινόπωρο. Οι νέες προκλήσεις είναι μπροστά μας και ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα των μαλλιών ή στο κούρεμα το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μας ανανεώσει.

Είστε έτοιμες λοιπόν για να ερωτευθείτε κυριολεκτικά με την απόλυτη απόχρωση ξανθού που θα επικρατήσει αυτή τη σεζόν;

Αν αναζητούσατε το ιδανικό ξανθό, εμείς σας το παρουσιάζουμε και εσείς δεν έχετε παρά να κλείσετε το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας. 

Πρόκειται για το marmalade blond που σύμφωνα με τους hair experts θα δώσει ένταση και φωτεινότητα σε όλο σας το πρόσωπο. Η συγκεκριμένη απόχρωση έχει ως βάση το ξανθό και αυτό που την κάνει τόσο μοναδική είναι οι πιο ξανθές ανταύγιες που γίνονται με την τεχνική του balayage σε όλο το μήκος. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό -και θα σας θυμίζει πόσο όμορφα περάσατε το καλοκαίρι όταν ο ήλιος έλουζε τα μαλλιά σας.

Oι hair colorists αναφέρουν ότι το marmalade blond είναι ένα ιδανικό χρώμα για όσες έχουν σκούρα ή ανοιχτά ξανθά μαλλιά. Αν προτιμάτε να ανοίξετε τα μαλλιά σας χωρίς να δεσμευτείτε με ένα έντονο ξανθό, αυτή η τάση θα σας ενθουσιάσει! 

Κάντε μία ανανέωση στα μαλλιά σας και αποκτήστε διαφορετικό αέρα. Αν ακόμη διστάζετε οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσουν. 

Mην ξεχνάτε ότι για να διατηρήσετε τα ξανθά σας μαλλιά λαμπερά είναι απαραίτητο να ακολουθείτε μία σωστή ρουτίνα περιποίησης. Yπάρχουν ορισμένα tips που θα τα κάνουν να δείχνουν πιο ζωντανά και υγιή, αρκεί να αφιερώνετε μερικά λεπτά από την καθημερινότητα σας. 

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.