ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Lopez ποζάρει με την πιο ανατρεπτική απόχρωση μαλλιών που έχει κάνει ποτέ


Ελένη Τσούτση

14 Οκτωβρίου 2021

Η Jennifer Lopez ποζάρει με την πιο ανατρεπτική απόχρωση μαλλιών που έχει κάνει ποτέ
Η Jennifer Lopez τόλμησε τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στα μαλλιά της

Για τις αλλαγές στα μαλλιά της Jennifer Lopez έχουμε γράψει αρκετές φορές και θα συνεχίσουμε αφού η λαμπερή star δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα διαφορετικά hair looks που υιοθετεί κατά καιρούς.

Συνήθως η αφορμή για να αλλάξει τα μαλλιά της είναι ένα νέο video clip, μία φωτογράφηση ή μία συναυλία. Θέλει να μεταμορφώνεται και να μας δείχνει και κάθε φορά άλλη πτυχή της.

Τα signature highlights στα μαλλιά της τα έχουν αντιγράψει πολλές γυναίκες και υπεύθυνος για όλα τα μοναδικά της looks είναι ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton. Αυτή τη φορά όμως, η Λατίνα star αποχωρίστηκε για λίγο τα highlights για χάρη μιας ροζ απόχρωσης. Οι έντονες αποχρώσεις στα μαλλιά συνεχίζουν και φέτος να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και η JLo μας δείχνει τον τρόπο.

Υιοθέτησε την πιο cool ροζ απόχρωση για τη καμπάνια παπουτσιών DSW. Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για περούκα και μάλλον δύσκολα θα έπαιρνε την απόφαση να υιοθετήσει μόνιμα μία τόσο έντονη απόχρωση.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.