ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα προϊόντα που θα αναζωογονήσουν τα ξηρά σας μαλλιά


Ελένη Τσούτση

16 Οκτωβρίου 2021

Τα προϊόντα που θα αναζωογονήσουν τα ξηρά σας μαλλιά

Αν έχετε ξηρά μαλλιά και σας ταλαιπωρούν είστε στο σωστό άρθρο. Τα ξηρά μαλλιά είναι αρκετά εύθραυστα αφού μπορούν εύκολα να σπάσουν και να δημιουργήσουν ψαλίδα στις άκρες. Καλό είναι λοιπόν να δίνετε προσοχή στην περιποίηση τους με τα κατάλληλα προϊόντα haircare όπως σαμπουάν, conditioner και μάσκες.

Τόσο οι απότομες κινήσεις με τη χτένα, όσο και οι υψηλές θερμοκρασίες στα εργαλεία styling και το συχνό λούσιμο αγριεύουν τη τρίχα όλο και περισσότερο. Χρειάζονται λοιπόν αναδόμηση με τους σωστούς συμμάχους αλλά και με τη συστηματική χρήση αυτών των προϊόντων.

jenny.gr

Tips:

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας . Μαλακές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, όταν τα μαλλιά σας είναι στεγνά. Επίσης, καλό είναι να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά. Πριν ξεκινήσετε να τα φτιάχνετε με το πιστολάκι, σιγουρευτείτε ότι έχουν στεγνώσει. Αφήστε τα για δέκα λεπτά μετά το μπάνιο και όχι μέσα σε πετσέτα.

Χαρίστε υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας με τα παρακάτω beauty items που θα μεταμορφώσουν στη κυριολεξία τη ποιότητα της τρίχας σας.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.