ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

17 Οκτωβρίου 2021

Tα πιο συχνά  λάθη που κάνουν οι γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά
Tα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες με φυσικά μαλλιά

Τα φυσικά σγουρά μαλλιά είναι πολύ όμορφα, έχουν όγκο, έχουν υπέροχες μπούκλες, όμως είναι δύσκολα στο χτένισμα, στην περιποίηση και στο styling, φριζάρουν πολύ εύκολα και μπερδεύονται. Είναι η πιο δύσκολη περιποίηση για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε τα πιο συχνά λάθη που ενδεχομένως κάνετε και αν τα διορθώσετε σας βεβαιώνουμε ότι θα αναδειχθούν καλύτερα οι φυσικές σας μπούκλες δημιουργώντας ένα stylish hair look.

- Μη βουρτσίζετε τα μαλλιά σας όταν είναι τελείως στεγνά

Η καλύτερη ώρα για να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας είναι όταν είναι βρεγμένα μετά το μπάνιο. Εσείς που έχετε σγουρά μαλλιά και επιλέγετε να τα βουρτσίσετε όταν είναι στεγνά,το μόνο που καταφέρνετε είναι να τα σπάτε και να δημιουργείτε ψαλίδα.

- Μη χρησιμοποιείτε καθημερινά πρέσα ισιώματος

Οι περισσότερες γυναίκες ισιώνετε σε καθημερινή βάση κυρίως τις ρίζες σας, αφού συνήθως έχετε προκαλέσει ήδη ζημία στις άκρες. Αυτό είναι ένα από τα βασικά λάθη που κάνετε και θα πρέπει άμμεσα να το αποφύγετε γιατί δε θα έχετε ποτέ υγιή μαλλιά και δε θα μακραίνουν.

jenny.gr

- Μην προσπαθείτε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πετσέτα

Όταν τα στεγνώνετε με την πετσέτα και θέλετε να αποφύγετε το φριζάρισμα, προκαλείτε παράλληλα έντονη τριβή της τρίχας και το αποτέλεσμα είναι φυσικά το σπάσιμο της.

- Να βρείτε το λάδι που ταιριάζει στην τρίχα σας

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε λάδι για τα μαλλιά για την ενυδάτωση και τη λάμψη της τρίχας χωρίς όμως να έχουμε ελέγξει τι περιέχει το κάθε προϊόν και για τι τύπο μαλλιών είναι. Οπότε, πριν από κάθε αγορά πρέπει να ελέγχετε το προϊον που θα πάρετε, αν είναι το κατάλληλο για εσάς. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.