ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλετε το double french mani της Naomi Campbell από το show του Alexander McQueen; Δείτε πώς να το πετύχετε


Ελένη Τσούτση

20 Οκτωβρίου 2021

Θέλετε το double french mani της Naomi Campbell από το show του Alexander McQueen; Δείτε πώς να το πετύχετε

Naomi Campbell εμφανίστηκε στο τελευταίο show του Alexander McQueen και απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δικαίως ανήκει στα super models που άφησαν εποχή.

Εντυπωσιακή και γεμάτη αυτοπεποίθηση περπάτησε στη πασαρέλα και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα επάνω της. Η ίδια μάλιστα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της αφού πριν από λίγους μήνες έγινε μητέρα και το μοιράστηκε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Εκτός όμως από το εντυπωσιακό περπάτημά της στη πασαρέλα λατρέψαμε και το ιδιαίτερο manicure της που μας βάζει σε festive mood από τώρα. Πρόκειται για ένα glam double manicure που η προσωπική της nail artist μας έδειξε πώς το δημιούργησε. Η Michelle Class ανέβασε στο Instagram της, ένα video όπου δείχνει όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλαμε να γνωρίζουμε και φυσικά κρατήσαμε σημειώσεις γιατί οι γιορτές πλησιάζουν.

jenny.gr

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε μαύρο χρώμα και ασημί glitter στη βάση των νυχιών δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα negative space manicure. Αν σας αρέσουν τα έντονο mani με glitter σίγουρα θα το λατρέψετε και φυσικά αποθηκεύστε το γιατί τα Χριστούγεννα θα είναι η τέλεια επιλογή.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr