ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να ενδυναμώσετε τα εύθραυστα νύχια;


Ελένη Τσούτση

9 Οκτωβρίου 2021

Πώς να ενδυναμώσετε τα εύθραυστα νύχια;
Πώς να ενδυναμώσετε τα εύθραστα νύχια;

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα όμορφα και περιποιημένα νύχια; Οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν να κάνουν manicure και να φροντίζουν τα άκρα τους είτε στο nail salon της γειτονιάς τους είτε μόνες στο σπίτι τους. Aν τα νύχια σας είναι εύθραυστα τότε χρειάζονται ειδική περιποίηση και φυσικά ορισμένα έξυπνα tips για να μη σπάνε εύκολα και ξεφλουδίζουν.

Οι δουλειές του σπιτιού, το γεγονός ότι δεν φοράτε γάντια όταν χρησιμοποιείτε καθαριστικά προϊόντα, οι μύκητες και το κρύο είναι μερικοί από τις αιτίες που τα νύχια σπάνε και δείχνουν ταλαιπωρημένα. Πώς μπορείτε λοιπόν να περιποιηθείτε τα άκρα σας;

To πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι φοράτε γάντια όταν καθαρίζετε ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το νερό και τις χημικές ουσίες των καθαριστικών που βλάπτουν την επιδερμίδα. Ακόμη, η συνεχής επαφή με πολύ ζεστό ή κρύο νερό δεν κάνει καλό στα άκρα μας.

jenny.gr

Επιπλέον, επιλέξτε τα κοντά νύχια καθώς δεν σπάνε τόσο εύκολα και αποφύγετε να ξύσετε το βερνίκι όταν αρχίζει να ξεφλουδίζει καθώς αυτό «αδυνατίζει» την περιοχή του νυχιού.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι το ασετόν. Το ασετόν είναι ένα σκληρό προϊόν για τα νύχια και ο περιορισμός της χρήσης του θα κάνει τα νύχια σας πιο «δυνατά».

Τέλος, ένα θρεπτικό λαδάκι νυχιών για τα επωνύχια και μία κρέμα χεριών θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα τους. Δεν είναι απαραίτητο τα νύχια μας να δείχνουν όμορφα μόνο με ένα manicure, αν τα περιποιηθείτε ακολουθώντας όλα τα παραπάνω tips θα έχετε ένα cool naked mani που θα είναι πάντα κομψό!

jenny.gr

Λαδάκι νυχιών, Εssie

jenny.gr

Kρέμα χεριών με Αμυγδαλέλαιο & Βούτυρο Karite, Κοrres

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.