ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Εύκολα χτενίσματα για το brunch τoυ Σαββατοκύριακου


Ελένη Τσούτση

30 Οκτωβρίου 2021

Εύκολα χτενίσματα για το brunch τoυ Σαββατοκύριακου
Εύκολα χτενίσματα για το brunch τoυ Σαββατοκύριακου

Aν είστε από τις τυχερές που είστε 4ημερο και αναζητάτε ένα stylish χτένισμα εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις που θα ανανεώσουν στη στιγμή το outfit σας.

Τα beauty looks του Σαββατοκύριακου, κατά τη γνώμη μας, πρέπει να είναι γρήγορα στην προετοιμασία τους αλλά παράλληλα στιλάτα.

Ένα όμορφο hairstyle μπορεί να αναβαθμίσει το πιο απλό outfit που έχετε επιλέξει για τις βόλτες σας. Τις καθημερινές οι ρυθμοί είναι λίγο πιο έντονοι και δεν έχoυμε τον χρόνο που θα θέλαμε με όλες τις υποχρεώσεις για να αφιερώσουμε στα μαλλιά μας. Οπότε λόγω έλλειψης χρόνου το πιθανότερο είναι να καταλήγετε με το ίδιο χτένισμα χωρίς να πειραματίζεστε .

Είτε πρόκειται να βγείτε για ψώνια ή για κάποια βόλτα με τις φίλες σας για ένα καφέ ή για ένα brunch, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τα παρακάτω χτενίσματα που θα σας δώσουν ιδέες για το επόμενο hair look σας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.