ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beauté την Κυριακή: Αν έχετε λιπαρά μαλλιά, αυτή είναι τέλεια lotion για εσάς


Ελένη Τσούτση

7 Νοεμβρίου 2021

Beauté την Κυριακή: Αν έχετε λιπαρά μαλλιά, αυτή είναι τέλεια lotion για εσάς
Beauté την Κυριακή: Αν έχετε λιπαρά μαλλιά, αυτή είναι τέλεια μάσκα για εσάς

Το καθημερινό λούσιμο είναι μια κουραστική ρουτίνα αλλά και απαραίτητη για να φαίνονται τα μαλλιά όμορφα και χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Όμως, το καθημερινό λούσιμο είναι καταστροφικό για το δέρμα του τριχωτού, ειδικά με τα κοινά σαμπουάν για  λιπαρά μαλλιά, που είναι ισχυρά και επιθετικά, καθόλου φιλικά για το δέρμα. Αν έχετε λοιπόν λιπαρά μαλλιά και θέλετε να εξισορροπήσετε τη λιπαρότητα εμείς σας έχουμε την τέλεια DIY συνταγή. 

Συγκεκριμένα χρειάζεστε 2 κουταλιές σούπας φύλλα μέντας ή δυόσμου και 2 κουταλιές σούπας δεντρολίβανο.

Τοποθετήστε τα βότανα σε ½ κούπα βρασμένο νερό βρασμένο νερό και αφήστε το μείγμα να κάτσει για 20 λεπτά. Αυτή η τονωτική λοσιόν θα είναι το συμπλήρωμα για το σαμπουάν σας σε κάθε λούσιμο. Κάθε φορά που θα λούζεστε, θα προσθέτετε 2 κουταλιές σούπας λοσιόν σε ¼ της κούπας σαμπουάν.

Είναι σημαντικό να κάνετε τη μείξη σταδιακά και ανακατεύοντας συνέχεια για να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να έχει την υφή του σαμπουάν.

jenny.gr

Λουστείτε κανονικά κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων, αφήστε το σαμπουάν να κάτσει στα μαλλιά για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

Tip: Επιλέξτε ένα ήπιο σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά χωρίς έντονα σαπούνια και στυπτικά συστατικά. Εναλλακτικά δοκιμάστε την συνταγή ακόμα και με ένα παιδικό σαμπουάν.

Δείτε ακόμη ιδέες για stylish hairlooks:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.