ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Γιατί το καλύτερο δώρο για εσένα και τις φίλες σου φέτος είναι η απόλυτη σειρά περιποίησης για τα μαλλιά


Ελένη Τσούτση

25 Νοεμβρίου 2021

Γιατί το καλύτερο δώρο για εσένα και τις φίλες σου φέτος είναι η απόλυτη σειρά περιποίησης για τα μαλλιά

H πιο λαμπερή και χαρούμενη εποχή του χρόνου απέχει μόλις λίγες εβδομάδες. Ναι, επιτέλους τα Χριστούγεννα μας δίνουν την ευκαιρία να συναντηθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να δημιουργήσουμε γλυκές αναμνήσεις και να προσφέρουμε.

Τα δώρα αποτελούν το χαρακτηριστικό των γιορτών και εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει μία πρώτη έρευνα με όλες τις updated προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τις φίλες μας. Eμείς φέτος, εκτός από τα παραδοσιακά δώρα προτείνουμε να επιλέξετε προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά που θα μεταμορφώσουν ριζικά το look των αγαπημένων σας. Φυσικά, οι συγκεκριμένες επιλογές είναι τέλειες και για εμάς, αφού αξίζουμε και εμείς ένα δώρο περιποίησης.

jenny.gr

Όλοι έχετε μία γυναίκα μητέρα, αδερφή, φίλη και θέλετε να της δείξετε πόσο σημαντική είναι για εσάς. Δημιουργήσαμε την απόλυτη λίστα με haircare προϊόντα που αξίζει να μπουν στην to buy festive list σας.

Είστε έτοιμες;

Τα μαλλιά είναι μία πηγή αυτοπεποίθησης για κάθε γυναίκα και οφείλουμε να τα φροντίζουμε ώστε να δείχνουν λαμπερά και υγιή. Φυσικά στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας πολλές φορές αμελούμε να τα περιποιηθούμε. Χρειαζόμαστε όμως τα κατάλληλα προϊόντα που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο ιδανικό αποτέλεσμα.

Η ανανεωμένη σειρά Serie Expert της L’ Oreal Professionel είναι η τέλεια επιλογή δώρου τόσο για εσάς όσο και για τις γυναίκες της ζωής σας καθώς θα βρείτε τα εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη των μαλλιών. Είναι σχεδιασμένη από επαγγελματίες για όλες τις γυναίκες και με την βοήθεια επιστημόνων και hair artists, που δούλεψαν μαζί από κάθε γωνία του κόσμου. Δοκίμασαν και επέλεξαν τις πιο αποδοτικές τεχνολογίες για να δημιουργήσουν την πιο επαγγελματική απόδοση σε κάθε τεχνική βαφής, ξανοίγματος και balayage.

jenny.gr

Τόσο οι πρωτοποριακές φόρμουλες όλων των προϊόντων όσο και η μεγάλη ποικιλία συνθέτουν μια σειρά που προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς που ζητάμε! Μάλιστα η νέα σειρά έρχεται να γίνει πιο ελκυστική αφού από τις συσκευασίες και μόνο επικοινωνούν καλύτερα τόσο τη σειρά όσο και τη δράση του κάθε προϊόντος.

Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της Serie Expert είναι η βιωσιμότητα, μιας και οι συσκευασίες είναι έως και 95% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Η βιωσιμότητα άλλωστε είναι ένας από τους πλέον βασικούς στόχους της L’ Oreal Professionel και το αποδεικνύει με κάθε νέο της λανσάρισμα. Ο σεβασμός για το περιβάλλον είναι μονόδρομος και εμείς μπορούμε να κάνουμε πιο «ηθικές» επιλογές.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην Vitamino Color, για βαμμένα μαλλιά που προσφέρει λάμψη, προστατεύει από το ξεθώριασμα ενώ χαρίζει έντονη θρέψη.

jenny.gr
jenny.gr

Η Pro Longer είναι κατάλληλη για πιο μακριά μαλλιά, μειώνει την ψαλίδα και ενισχύει τη ποιότητα της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά πιο γεμάτα.

jenny.gr
jenny.gr

Η Absolut Repair απευθύνεται σε ταλαιπωρημένα μαλλιά που σπάνε ενώ η Blondifier είναι για ξανθά και ξανοιγμένα μαλλιά, εξουδετερώνει το κιτρίνισμα του ξανθού και επαναφέρει τη λάμψη τους!

jenny.gr
jenny.gr

Όπως διαπιστώνετε και εσείς η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την τέλεια σειρά για εκείνη. Όποιο τύπο μαλλιών και αν έχετε, η σειρά Serie Expert της L’ Oreal Professionel σας καλύπτει απόλυτα. Για την προστασία στη βαφή, το balayage, για τη διατήρηση του χρώματος, για περιποίηση, αλλά και για άτονα και θαμπά μαλλιά – αυτή είναι η must -have σειρά που θα λατρέψετε εσείς και οι φίλες σας.

jenny.gr

Προσωπικά, εμπιστεύομαι τη σειρά Absolut Repair, είναι η σειρά που έχει τονώσει τα μαλλιά μου αφού το τελευταίο διάστημα τα έχω ταλαιπωρήσει πολύ με την συχνή χρήση των εργαλείων styling. Είναι εμπλουτισμένη με GOLD QUINOA + ΠΡΩΤΕΪΝΗ και είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει σε κάθε σημείο των μαλλιών, ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησής της. Χαρίζει εντατική αναδόμηση στα μαλλιά ενώ παράλληλα φροντίζει την τρίχα.

Ανακαλύψτε τη δική σας αγαπημένη σειρά και ανανεώστε τα μαλλιά σας λίγο πριν τις γιορτές!

Aναζητήστε τη νέα L’Oréal Professionnel Série Expert σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάντε click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel και φυσικά, μην παραλείψετε να κάνετε like στην Official Facebook σελίδα!

Φωτογραφία: Getty Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.