ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Chrissy Teigen έκανε μεταμόσχευση φρυδιών και δίχασε, για άλλη μια φορά, τα social media


Ελένη Τσούτση

26 Νοεμβρίου 2021

Η Chrissy Teigen έκανε μεταμόσχευση φρυδιών και δίχασε, για άλλη μια φορά, τα social media
Η Chrissy Teigen έκανε μεταμόσχευση φρυδιών και μας διχάζει

Ναι τα φρύδια είναι ένα από τα θέματα που μας απασχολούν και οι περισσότερες έχουμε περάσει από πολλά στάδια μέχρι να καταλήξουμε στο ιδανικό σχήμα που μας αρέσει. Όπως φαίνεται και η Chrissy Teigen τελευταία πειραματίζεται με τα φρύδια της και μάλιστα μας δείχνει μία νέα τεχνική, η οποία δίχασε αρκετούς.

Η ίδια προχώρησε σε μια αρκετά ακριβή αισθητική επέμβαση και μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram φωτογραφίες από τη διαδικασία. Όπως πάντα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την κίνησή της. Το 35χρονο μοντέλο αποκάλυψε πως έκανε μεταμόσχευση φρυδιών το περασμένο Σαββατοκύριακο και απάντησε περιπαικτικά σε όσους σχολίασαν την επέμβαση ως «εκτός πραγματικότητας».

jenny.gr

«Γιατί εκνευρίζεται ο κόσμος τόσο πολύ με ο,τιδήποτε κάνω; Θα πάθετε καμιά καρδιακή ανακοπή», έγραψε πάνω σε ένα screenshot από σχετικό επικριτικό άρθρο της Daily Mail. 

jenny.gr

Η Teigen είχε δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες για να δείξει τα καινούργια της φρύδια, που, όπως εξήγησε, έγιναν μέσω μεταμόσχευσης τριχών από το πίσω μέρος του κεφαλιού της, οι οποίες τοποθετούνται μετά στο πρόσωπο.

«Δεν φοράω ποτέ makeup αν μπορώ να το αποφύγω, οπότε ενθουσιάστηκα με την μεταμόσχευση φρυδιών», έγραψε κι έκανε tag τους Dr. Jason Diamond και Dr. Jason Champagne, ενώ προειδοποίησε όλες τις έφηβες γυναίκες να μην βγάζουν τόσο πολύ τα φρύδια τους, γιατί θα το πληρώσουν μεγαλώνοντας, όπως η ίδια.

Αντικειμενικά μιλώντας, η Teigen μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα και την εμφάνισή της, όπως κάθε διάσημος (και μη) άνθρωπος που έχει κερδίσει την περιουσία του και δεν την έχει κλέψει ή καταχραστεί από άλλους. Το αν είναι προκλητικό/κουραστικό ή όχι να μοιράζεται συνεχώς στα social media διαφορετικές πτυχές των προνομίων της, αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.