ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα tips για να ξυπνήσετε με λαμπερά μαλλιά το πρωί


Ελένη Τσούτση

30 Νοεμβρίου 2021

Τα καλύτερα tips για να ξυπνήσετε με λαμπερά μαλλιά το πρωί
Τα καλύτερα tips για να ξυπνήσετε με λαμπερά μαλλιά το πρωί

Aς είμαστε ειλικρινείς το πρωινό ξύπνημα δεν είναι εύκολο. Έχουμε πολλά να οργανώσουμε και πάντα καταλήγουμε να βιαζόμαστε να τα προλάβουμε όλα: καθαρισμό προσώπου, επιλογή outfit, μακιγιάζ και μαλλιά.

Όταν έρχεται η στιγμή να επιμεληθούμε τα μαλλιά μας, δεν είναι λίγες οι φορές που ερχόμαστε αντιμέτωπες με τη ζούγκλα. Εμείς όμως σας έχουμε τα πιο απλά αλλά θαυματουργά τιπς για να ξυπνάτε κάθε πρωί με τέλεια μαλλιά!

Μάσκα μαλλιών

Σε στεγνά μαλλιά, απλώστε μια μάσκα από το μέσον της τρίχας μέχρι τις άκρες και καλύψτε το κεφάλι σας με ένα σκουφάκι μπάνιου. Το πρωί, όταν λουστείτε, τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο λαμπερά και λεία.

Βούρτσισμα πριν τον ύπνο

Το πιο απλό και σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν κοιμηθείτε.  Στον ύπνο μας το τριχωτό της κεφαλής εκκρίνει κάποια φυσικά έλαια που αναδομούν την τρίχα, φρόντισε λοιπόν να έχεις βουρτσιστεί για να γίνει η σωστή θρέψη στα μαλλιά σας από τη ρίζα έως την άκρη.

Hairstyle

Αν έχετε μακριά μαλλιά, μαζέψτε τα τα πριν κοιμηθείτε κάνοντας έναν χαλαρό κότσο. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα διχτάκι για να τα κρατήσει προστατευμένα ενώ κοιμάσαι. Έτσι θα αποτρέψετε τα βραδινά μπερδέματα.

Διαβάστε ακόμη: Nail Inspo: Δοκιμάσαμε τις hot τάσεις του χειμώνα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.