ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η διαχρονική τάση στα μαλλιά που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και εμπιστεύονται οι celebrities


Ελένη Τσούτση

7 Δεκεμβρίου 2021

Η διαχρονική τάση στα μαλλιά που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και εμπιστεύονται οι celebrities

Parisian chic. Η επιτομή της φινέτσας, του στιλ και της ανεπιτήδευτης ομορφιάς. Οι Παριζιάνες γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν για να είναι λαμπερές σε κάθε περίσταση αποφεύγοντας κάθε υπερβολή. Η κομψότητα είναι κομμάτι του εαυτού τους και εμείς αντλούμε έμπνευση από τα looks τους.

Αυτό όμως που μας αρέσει περισσότερο από όλα στα French girls, είναι ο τρόπος που περιποιούνται την εξωτερική τους εμφάνιση. Και όλα ξεκινούν από τα μαλλιά τους. Οι Παριζιάνες λοιπόν θέλουν τα μαλλιά τους να δείχνουν φυσικά και πάντα προτιμούν τεχνικές που να το επιτυγχάνουν. Το French Glossing, μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, είναι εμπνευσμένη από τη γαλλική κομψότητα.

To French Glossing από τη L’Oréal Professionnel Paris αναμφίβολα είναι αυτό που αναζητάτε αν τα λευκά έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αφού τα καλύπτει απόλυτα ενώ παράλληλα χαρίζει μοναδική λάμψη, προσφέροντας ανάλαφρη διαβάθμιση στο χρώμα.

Το χαρακτηριστικό αυτής της τεχνικής είναι ότι προσφέρει τέλεια εξουδετέρωση σε κάθε χρωματικό look και μάλιστα θρέφει σε βάθος τα μαλλιά. Τα μαλλιά αμέσως αποκτούν υγιή όψη και γίνονται πιο δυνατά. Ο hair colorist πρώτα κάνει διάγνωση στα μαλλιά σας και έπειτα προτείνει εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με το τύπο των μαλλιών σας.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και η τεχνική French Glossing ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τον χρωματικό τόνο, και την ηλικία και μπορεί να γίνει όλο το χρόνο. Δηλαδή ό,τι ακριβώς αναζητάτε!

Ποια είναι όμως η διαδικασία; -  Τα 2 steps για να αποκτήσετε υπέροχα μαλλιά

Η υπηρεσία French Glossing είναι εμπνευσμένη από το γαλλικό savoir-faire και συνδυάζει δύο τεχνολογίες και αποχρώσεις για μοναδική διαβάθμιση που φαίνεται φυσική, με θεραπεία glossing για την απόλυτη λάμψη.  

Στο πρώτο βήμα γίνεται μόνιμη βαφή και καλύπτονται όλα τα λευκά, με τη Majirel ή την iNOA και στο δεύτερο, εφαρμόζεται το όξινο gloss Dia light στα μήκη για αναζωογόνηση του χρώματος, ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και βαθιά θρέψη της τρίχας, με ανάλαφρο, λαμπερό αποτέλεσμα.

jenny.gr

Αν θέλετε να εμπνευστείτε πριν δοκιμάσετε την συγκεκριμένη τεχνική στα μαλλιά σας, η αλλαγή που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στα μαλλιά της θα σας πείσει. Η ίδια χαρακτηριστικά είπε: «Μετά το καλοκαίρι, τα μαλλιά μου είχαν ανάγκη από βαθιά περιποίηση και θρέψη. Η ρίζα είχε κατέβει και το χρώμα χρειαζόταν άμεσα ανανέωση. Με τη βοήθεια των hair experts της L’Oréal Professionnel Paris βρήκα αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω! Το French Glossing προσφέρει ταυτόχρονα και κάλυψη και λάμψη και εκπέμπει τη γαλλική κομψότητα που τόσο αγαπώ. Η εμπιστοσύνη μου στην ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris είναι πλέον αδιαπραγμάτευτη και είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την ανανέωση».

jenny.gr

Ακόμη και η ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris μίλησε για την εφαρμογή της τεχνικής στην παρουσιάστρια:  «Η Ζέτα είναι μια γυναίκα που μας εμπνέει γιατί, όπως και εμείς, έτσι και εκείνη αγαπά τα όμορφα και υγιή μαλλιά. To French Glossing ανέδειξε το υπέροχο ξανθό της χρώμα, κάνοντάς το ακόμα πιο λαμπερό και ομοιόμορφο. Πρόκειται για μια τεχνική που δημιουργήθηκε από τους κορυφαίους κομμωτές στον κόσμο, για να χαρίσει σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά που ονειρεύεται και που ταιριάζουν απόλυτα στη δική της προσωπικότητα».

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το French Glossing είναι καλύτερο για τον πλανήτη αφού οι συσκευασίες που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλώσιμες και μάλιστα χάρη στο νέο Clear μπορεί να εξοικονομηθεί έως και 33% νερό ανά υπηρεσία.

Λίγο πριν τις γιορτές κάντε ένα δώρο ανανέωσης στον εαυτό σας και κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο. Αποκτήστε την απόχρωση που ονειρεύεστε και δείτε τα μαλλιά σας πιο όμορφα και λαμπερά!

Ανακαλύψτε και εσείς το French Glossing που σου ταιριάζει σε ένα από τα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel Paris. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr και μάθετε περισσότερα για το French Glossing French Glossing για Κάθε Γυναίκα | L’Oreal Professionnel.

Κάντε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel

Ακολουθήστε τα @LorealPro #LorealProGR στο instagram

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.