ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Cashmere blonde: Είναι το νέο hot trend που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το 2022


Ελένη Τσούτση

9 Δεκεμβρίου 2021

Cashmere blonde: Είναι το νέο hot trend που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το 2022
Instagram/@juliastegner
Αν κάτι μας αρέσει τον Δεκέμβριο είναι ότι από τη μία αφήνουμε πίσω μας κάποιες όχι και τόσο αγαπημένες μας τάσεις και από την άλλη κάνουν την εμφάνισή τους πολύ ενδιαφέροντα trends.

Για εμάς η καταγραφή τους έχει ήδη ξεκινήσει. Ένα από αυτά λοιπόν είναι το «cashmere blonde» που αφορά κυρίως τις ξανθές. Πρόκειται για μία απόχρωση που έγινε γνωστή στη διάρκεια της πανδημίας και φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει περισσότερο το 2022.

Είναι ένα ανάλαφρο ξανθό που δημιουργείται από την ανάμειξη φωτεινών και ζεστών τόνων και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Μάλιστα το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το ύφασμα και οι experts τονίζουν ότι δείχνει τόσο πολυτελές όσο και το cashmere.

Γιατί να επιλέξετε το cashmere;

Η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά και «ελκυστικά» καθώς χαρίζει ένα τέλειο μεταξένιο αποτέλεσμα. Οι ψυχροί και οι ζεστοί τόνοι ενώνονται και αν θέλετε να τη δοκιμάσετε, δεν έχετε παρά να αποθηκεύσετε τις παρακάτω φωτογραφίες και να τις δείξετε στο κομμωτή σας! Με ευχαριστείτε αργότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.