ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Beyoncé έκανε το πιο cool γαλλικό μανικιούρ που έχουμε δει -Τέλειο και για τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

13 Δεκεμβρίου 2021

Η Beyoncé έκανε το πιο cool γαλλικό μανικιούρ που έχουμε δει -Τέλειο και για τις γιορτές
Instagram/@beyonce
Κάνοντας μία έρευνα για τις top τάσεις στα νύχια είδαμε ότι η ανανεωμένη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ θα είναι κάτι που θα βλέπουμε παντού το 2022.

Η Beyonce και η ομάδα της γνωρίζοντας καλά τις τάσεις που θα επικρατήσουν δεν έχασαν ευκαιρία και μας έδειξαν μια υπέροχη ιδέα για τα νύχια μας.

Αν αναζητάτε ένα εναλλακτικό mani για να το συνδυάσετε τόσο με τη γιορτινή σας διάθεση όσο και με το x-mas outfit σας τότε δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από την Beyonce. Η λαμπερή τραγουδίστρια επέλεξε να συνδυάσει δυο έντονα χρώματα όπως το πράσινο και το χρυσό και δημιούργησε ένα τέλειο γαλλικό μανικιούρ.

Αν δεν σας αρέσουν τόσο έντονα χρώματα, μπορείτε να παίξετε με πιο pastel αποχρώσεις ακόμη και prints. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας. Μην ξεχνάτε ότι το μανικιούρ είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε σας εμφάνιση, γιορτινή και μη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.