ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kate Hudson υιοθέτησε το χτένισμα των παιδικών μας χρόνων με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο


Ελένη Τσούτση

16 Δεκεμβρίου 2021

Η Kate Hudson υιοθέτησε το χτένισμα των παιδικών μας χρόνων με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο
Instagram/@katehudson
Όταν μιλάμε για trends είτε στη μόδα είτε στην ομορφιά ένα είναι βέβαιο ότι όλα κάνουν το κύκλο τους και μπορεί μία τάση που την είχαμε διαγράψει να επανέλθει και μάλιστα πιο δυναμικά.

Η Kate Hudson με την τελευταία της εμφάνιση, μας υπενθύμισε πόσο μεγάλη τάση είναι οι πλεξούδες που κάναμε στα παιδικά μας χρόνια.

Για πολλές από εμάς, τα κοτσιδάκια, όπως τα λέγαμε, λατρεύαμε να μας τα κάνει η μαμά μας το πρωί πριν φύγουμε για το σχολείο. Τώρα όμως η Hudson μας δείχνει πώς μπορούμε να τα δημιουργήσουμε και ως ενήλικες και να ξεχωρίσουμε.

Στις 13 Δεκεμβρίου, η ηθοποιός παρευρέθηκε στα εγκαίνια του καταστήματος ρούχων «Favorite Daughter» με ένα casual look και τα μαλλιά της χαλαρά πλεγμένα ενώ επέλεξε ένα κρεμ καπέλο fedora για να ολοκληρώσει την εικόνα της. Ενώ συνήθως οι πλεξούδες είναι πολύ σφιχτά πλεγμένες και καταλήγουν βαριές ή παιδικές, η επιλογή της Hudson να τις κρατήσει χοντρές και ατημέλητες έδωσε ένα πιο χαλαρό και stylish αποτέλεσμα.

Jenny.Gr
Getty Images

Aν δεν έχετε επιχειρήσει ποτέ να πλέξετε τα μαλλιά σας, ήρθε η στιγμή! Είτε πλέξετε τα μαλλιά σας μαζί με μία κορδέλα, είτε τα στερεώσετε με έναν φιόγκο στην άκρη, να είστε σίγουρες ότι το hair look σας θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.