ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Bixie Cut: Αυτό είναι το κούρεμα του 2022


Ελένη Τσούτση

28 Δεκεμβρίου 2021

Bixie Cut: Αυτό είναι το κούρεμα του 2022
Getty Images
Μία από τις πιο δύσκολες αποφασίσεις που έχει να πάρει μια γυναίκα σχετικά με το κομμάτι της ομορφιάς, είναι ποια απόχρωση να διαλέξει και πώς να κουρέψει τα μαλλιά της. 

Τα hair cuts για τη νέα σεζόν προστάζουν την άνεση και το coolness. Ένα από τα μεγαλύτερα trends ονομάζεται bixie και όπως τονίζουν και οι hair experts πολλές γυναίκες το αγαπούν καθώς απαιτεί ελάχιστο χρόνο για styling.

To bixie είναι ένας συνδυασμός του pixie και του bob. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα κούρεμα που είναι πιο μακρύ από το pixie look και πιο κοντό από το καρέ.

Είναι ιδανικό για όσες θέλουν να τολμήσουν ένα πιο κοντό look στα μαλλιά τους. Το bixie έχει πιο κοντά μήκη στο πίσω μέρος, ενώ μπροστά μακρύτερες τούφες αγκαλιάζουν το πρόσωπο.

H έναρξη της χειμερινής περιόδου είναι μία τέλεια εποχή για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σας. Το bixie cut μάλιστα ταιριάζει σε αρκετούς τύπους και υφές μαλλιών (σπαστά, σγουρά, ίσια κλπ), χαρίζοντας κάθε φορά ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.