ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Χαρίστε όγκο στα μαλλιά σας και δημιουργήστε εντυπωσιακά χτενίσματα


Ελένη Τσούτση

15 Ιανουαρίου 2022

Χαρίστε όγκο στα μαλλιά σας και δημιουργήστε εντυπωσιακά χτενίσματα
Φυσικά είναι και πιο sexy

Ο όγκος κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο εντυπωσιακά και μπορεί τα τελευταία χρόνια είχαμε αφήσει πίσω αυτή τη τάση, τώρα όμως επανέρχεται και βλέπουμε όλα τα cool girls στο Instagram να ποζάρουν με υπέροχα μαλλιά με όγκο.

Για όσες δεν έχετε από τη φύση σας πολύ πλούσια ή πολύ σγουρά μαλλιά, αρκεί να ακολουθήσετε τις πολύτιμες συμβουλές των ειδικών και να αποκτήσετε τον όγκο που επιθυμείτε. Πριν από τη χρήση προϊόντων θα πρέπει να περιποιηθείτε σωστά τα μαλλιά σας και να είναι καλά ενυδατωμένα.

Jenny.Gr

Επιλέξτε με προσοχή το σαμπουάν και επενδύστε σε μία φόρμουλα που καθαρίζει σε βάθος αλλά και μία που χαρίζει όγκο. Aπλώστε σε νωπά μαλλιά σπρέι, κρέμα ή αφρό χτενίσματος ιδανικό για extra όγκο και στεγνώνετε τα μαλλιά σας ανάποδα. Έπειτα χρησιμοποιείστε τη φυσούνα στις ρίζες σαν να κάνετε μασάζ. Πρόκειται για ένα απαραίτητο step αφού δημιουργεί απίστευτο όγκο που παραμένει για ώρες.

Δοκιμάστε την παραπάνω τεχνική και δείτε τα μαλλιά σας πιο όμορφα και stylish!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.